FavoriterHälsaMakeupPersonligt

Veckans favoriter och ett utbrott!

Inlägget innehåller annonslänkar

Ny vecka innebär ny chans att utse nya favoriter! Jag älskar att man får ändra sig precis så mycket man vill. Denna vecka är det fem sprodukter jag sträckt mig lite extra efter varav en blev ett riktigt återuppvaknande. Jag hade helt enkelt glömt bort HUR bra den är! Dessutom har topplocket gått.

Det har varit en vecka kan jag säga och därav har jag inte skrivit på ett tag nu. Hormoner som fuckar upp hela systemet kan vi säga. Vid sidan om detta inlägg på inlägg som hittar till min telefon som handlar om biohacking, att inte låta cykeln äga en, att PCOS (en hormonell rubbning som jag själv har) går att behandla med restriktiv kost osv osv. Sen dök det upp ett inlägg om att kvinnor själva kan träna bort sina framfall – ingen operation behövs. I samtliga fall så ska kvinnan själv ta allt ansvar och det är ”fult” med vård, läkemedel osv. Detta gör min hjärna urslut och mitt hjärta tungt för ungefär 99% av allt detta innehåll som jag kommer över är skrivet av kvinnor, i syfte att hjälpa kvinnor MEN det finns också ett skuldbeläggande i allt detta. Kvinnor som väljer operationen, kvinnor som väljer hormonella mediciner, kvinnor som mår dåligt… varför är det fult för en kvinna att behöva hjälp? Vi kan ju trots allt läka oss själva med tankens kraft, yoga och broccoli. SUCK. Men också – du gör vad som funkar för dig.

Så – nu har jag skrivit av mig angående det. Låt oss prata SKÖNHET!

Mitt senaste inlägg handlade om att färga fransar och bryn hemma och vilket beautyhack detta är för mig som morgontrött. Jag hintade där om att jag testat ett nytt fransserum de senaste månaderna. Det är Olaplex Lashbond som jag testat, ett nytt fransserum utan prostaglandinanaloger (se inlägg om det här!) och som ger både längd och volym med stärkande Peptider, hyaluronsyra och biotin. Detta serum ger mer volym än de andra jag testat (som dock givit längd), men denna ger både och vilket är ultimat i mitt tycke och blir därför en favorit! Du hittar serumet på rabatt här! (annonslänk)

Mitt val kring smink denna senaste vecka har kretsat mycket kring fyra samma produkter (medan de andra produkterna varierat), först ut är Jane Iredale GlowTime Pro BB Cream, den täcker min melasma perfekt (när jag vill det), ger lagom lystergivande finish (blir ju annars lätt väldigt blank), är lätt att arbeta ut med en fuktig svamp och sitter otroligt fint hela dagen lång. Dessutom innehåller den hudvänliga och vårdande ingredienser som inte täpper igen porerna. Det enda negativa för latmasken i mig är att den verkligen behöver sättas med puder då den annars har en klistrig känsla men det gör inget för en annan av veckans favoriter är pudret Silymarin Transculent Setting Powder från Make the Make. Detta är ett utjämnande puder med niacinamid och silymarin som är ett marint ämne rikt på antioxidanter. Här hittar du GlowTime BB Cream på rabatt (annonslänk) och här hittar du Silymarin setting powder (annonslänk). Kombon av dessa två – hade glömt att det är den perfekta basen för min oljiga aknebenägna hy!

En annan favorit denna vecka är det klara brynvaxet från BeautyAct som är magiskt när brynen är nyfärgade. Sitter bra över dagen och känns inte klistrigt eller hårt på brynen. Detta är en av mina favoriter när det kommer till ofärgade brynvax och det är både lättarbetat och prisvärt. Här hittar du brynvaxet (annonslänk) och ett annat tips är den tillhörande borsten som är lite mindre än andra liknande borstar vilket gör den riktigt smidig att jobba med. Borsten hittar du här! (annonslänk)

Sedan har något otroligt hänt – jag gillar nämligen en läppolja. Denna är väl i det närmaste ett läppglans och kanske är det därför jag gillar den då de slippriga, oljiga och ofta sötdoftande varianterna inte tilltalar mig det minsta. Men denna – wow. Snygg på, perfekt applikator, gör läpparna mjuka, doftar inte starkt eller sliskigt och finns i flera färger. Här hittar du Sigma Beauty Renew Lip Oil i färgen Tint! (Annonslänk)

Dessutom håller jag för fullt på att testa LED-masken, det ska jag berätta mer om snart. Läs mer om masken jag testar här!

Vill du läsa om fler favoriter tycker jag att du ska kolla in Matildas inlägg här och Kickis inlägg här!

Har du testat någon av mina favoriter denna vecka?

Dela detta inlägg

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *