BudgetHudvårdNyheter

Budgethudvård med aktiva superingrediensen Bakuchiol

Budgethudvård med aktiva superingrediensen Bakuchiol

Det kostar att ligga på topp, iallafall tycker jag att hudvårdsprodukter med aktiva ingredienser som faktiskt kan göra någon skillnad brukar kosta alldeles för mycket för min plånbok. På senare år har dock fler budgetalternativ dykt upp på hyllorna, så som The Ordinary, Lumene och en del K-Beautyprodukter. Inom kort (vecka 11) kommer även budgetmärket Nivea med nya hudvårdsprodukter som innehåller aktiva ingredienser och som ska kunna arbeta mot fina linjer och pigmenteringar.

Nivea Cellular Expert Lift

Det är Nivea Cellular Expert Lift med bakuchiol och kommer i serum, dagcreme och nattcreme. Bakuchiol brukar kallas för naturens retinol och är en mildare variant som även jag med känslig hud brukar kunna tåla. Denna ingrediens stimulerar cellförnyelsen och ska öka hudens egna kollagenproduktion och har seglat upp som en trendingrediens inom skönhetsbranschen. Bakuchiol kommer från plantan babachi så den är helt naturlig. Dagcremen har, förutom bakuchiol, även spf 30 men inte lika hög koncentration av superingrediensen som serumet.

Under webbinarium fick vi bloggare bra information om dessa produkter och dess aktiva ingredienser
Jag ser fram emot att testa om dessa budgetprodukter kan ha positiv inverkan på mina fina linjer.

Jag tycker det är bra att det kommer mer plånboksvänliga produkter som kan passa dem som vill ha produkter med aktiva ingredienser men som samtidigt inte kan eller vill lägga alltför mycket pengar på sin hudvård. Serumet kommer kosta ca 329 kr, dagcremen ca 289 kr och nattcremen ca 289 kr i butik.

Dela detta inlägg

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *