FavoriterHudvårdMakeupNyheterParfymShopping

Veckans favoriter

Inlägget innehåller annonslänkar som innebär att jag tjänar en liten peng om ni handlar via dem.

Den här veckans favoriter är helt klart inspirerade av vädret. Vatten, vatten, vatten. Det har regnat i stort sett varje dag under mina fyra veckors semester. ”Det mesta regnar bort”, som Ledin sjöng. Men medan regn och rusk är trist är veckans blå favoriter lika härliga som strålande solsken.


Man brukar säga att blått är flott – men den blå tuben från Clinique är faktiskt till för att minska flott, i alla fall flottig hud! Even Better Pore Defying Primer är en härlig nyhet som minskar intrycket av porer, reducerar olja i huden och håller makeupen på plats hela dagen.


De är vackra, bekväma och alldeles, alldeles underbara. Jag har dem i flera färger, men just de här melerade påminner om blåbär och mjölk i sina färger och är mina absoluta favoritörhängen just nu. Du hittar dem HÄR.


Har du inte redan provat F-Balm Electrolyte Waterfacial Masque Hydrant från Drunk Elephant tycker jag att du ska göra det ASAP! En svalkande nattmask som stramar upp och stärker hudbarriären. Detta är en storfavorit i mitt badrumsskåp.


Har du hört talas om Stockholm Nobel Fragrance? Detta är ett relativt nytt varumärke för mig, det grundades 2020 och erbjuder unika dofter framtagna med inspiration från Stockholms skärgård, dess parker och fauna. N°3 är en doft som påminner mig om varma sommarkvällar med härliga möten och goda bubbeldrinkar. Läs mer och shoppa den HÄR.


Sist ut bland veckans favoriter och kanske mest inspirerad av sommarens regn är Glossgods (hyfsat nya) palett med det passande namnet The Color Of Rain. Gillar du glitter? Då är denna palett ett måste.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *