BudgetHudvård

Fyra tips under 100 kronor

The one and only Hudvårdnörd gjorde nyligen en fantastisk guide på Insta till budgetfynd, uppdelat på produktkategori. In och följ! Inspirerad av henne men med mindre ambition kommer här fyra plånboksvänliga hudvårdsprodukter som min vintertorra hud älskar. Alla produkter kan man håva in för under en hundring (enligt Google).

Nice price!

Försvarets Läppsalva [15 ml, 39 kr]

Försvaret levererar. Den klassiska hudvårdssalvan kommer i en praktisk tub som räddar alla läppar. Plus från mig för svag doft av vanilj.

CeraVe Moisturising Lotion [236 ml, 99 kr]

CeraVe är mitt ride-or-idé-budgetmärke. Det är inte det minsta sexigt men vad spelar det för roll när deras produkter alltid fungerar? Det är bara att generöst marinera hela kroppen i den här parfymfria krämen. Den innehåller återfuktande gottigheter som glycerin, ceramider och hyaluronsyra.

Apoliva Fotvårdssalva [175 ml, 35 kr]

Det är supertråkigt med fotvård men jag älskar att mysa omkring i tjocka, gosiga strumpor på vintern. Först sveps tassarna in i ett generöst lager av denna kräm som kostar fjuttiga 35 kronor. Det är inte en dunderkräm för de torraste men passar perfekt för daglig användning.

Mycket trevlig snällsyra

The Ordinary Mandelic Acid 10% + HA 2% Exfoliator [15 ml, 89 kr]

The Ordinary är bra på syror (och massa annat) till trevliga priser. Den mandelsyran hamnar under kategorin ”snällsyra”. Bäst passar den torrisar och de med känsligare hud som vill ha en lätt uppfräschning. Den torkar inte ut huden och går bra att använda dagligen.

Självklart kan man passa på att haffa produkterna när det är kampanj/rea. Då tjänar man ju pengar?! Ka-Ching! #logik

Sugen på fler budgettips? Beautybloggare styr upp det åt dig! Beautybyråkraten har tre mascaratips och Matilda tipsar om läppoljor.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *