BudgetHudvårdMakeupRecensionShopping

Labello Lip Oils

Inlägget innehåller annonslänkar (märkta med*) som innebär att jag tjänar en liten peng om ni handlar via dem. Detta gör att jag kan fortsätta skapa innehåll som ni efterfrågar och vill ha.

Att läppoljorna tagit hela skönhetscommunityt med storm detta året är ingen överdrift. Nästan alla varumärken inom skönhetsindustrin har numera en läppolja i sortimentet. Konsumenterna verkar aldrig tröttna på dessa icke-klibbiga produkter med (ofta) gigantiska applikatorer. Ett högt pris är inte något som hindrar, en läppolja verkar få kosta vad den kosta vill. Men det finns ett superhärligt budgetalternativ till både Clarins och Dior. Visste ni att den gamla trotjänaren Labello har läppoljor i sitt sortiment?

Varumärke: Labello.

Produkt: Lip Oil.

Färger: Finns i tre nyanser; Labello Lip Oil Clear Glow*, Labello Lip Oil Dress Nude*, Labello Lip Oil Candy Pink*.

Vad det är: En vårdande läppolja.

Vad den är utformad för att göra: Labello Lip Oil ska ge dina läppar omedelbar fukt och glans utan att kännas kladdig.

Vad mer du behöver veta: Vegansk formula (fri från animaliska ingredienser).

Nyckelingredienser: Formulan är gjord på vårdande oljor av 100% naturligt ursprung, till exempel organisk jojoba-olja.

Hur du använder den: Läppoljorna kommer i tre olika nyanser som passar alla. Finish och nyans kan varieras beroende på hur många lager du applicerar – från en väldigt naturlig ton, till en starkare nyans med mer skimmer.

Pris/ml: 69 kr/5,5 ml.

Vad tycker jag? Labello Lip Oils har en lätt formula som gör läpparna återfuktade och mjuka utan en kladdig känsla. Oljorna ger inte mycket färg, bara en svag nyans, men med fin glans. I ljuset skimrar de en aning, men inte så det blir ”disco-kula”. Jag saknar den stora fluffiga applikatorn som ofta finns hos läppoljor, den här är mer som en vanlig läppglans-applikator. Men för 69 kr är Labello Lip Oil en riktigt trevlig läppolja som är både härlig och prisvärd.

Har ni testat den? Eller har ni någon annan favorit? Scrolla längst ner på sidan och kommentera inlägget!

Dela detta inlägg

5 kommentarer

  1. Låter intressant, men jag är allergisk mot nötter och vill inte ha nöt/mandelolja på läpparna. Vet du om dom innehåller det? Blir alltid misstänksam när det står vegetabiliska oljor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *