EventGemensamt tema

Gemensamt tema: Det här ger mig höstpepp just nu

Hösten är officiellt här och jag vet inte vad jag ska tycka. Jag är helt klart en sommarmänniska, och har på riktigt gråtit (överdramatisk, japp) över denna sommarens brist på solsken. Nu hoppas jag på några härliga höstdagar med sol, fina färger på träden och härlig värme. Jag ser dock också fram mot regniga höstkvällar med en brasa i kaminen och tända doftljus. De som känner mig vet att jag i stort sett alltid fryser, och vintertid håller jag till ungefär 40 cm från kaminen under kvällarna, i ett vardagsrum med snitt-temperatur på 27 grader. Just den där härliga värmen ser jag verkligen fram mot (resten av familjen not so much).

Något jag också ser fram väldigt mycket mot är all härlig hudvård. Under sommaren använder jag inte AHA-syra och jag drar ner på användandet av retinol, så nu är jag taggad på dessa ingredienser bland annat. Jag har också massor med nya produkter här hemma som jag ska dyka in i. Det blir förhoppningsvis många mysiga hemmakvällar med ansiktsmasker och ansiktsmassage på olika sätt.

Mitt mål för hösten blir också att testa lite mer beautytech, och först ut blir Foreo Ufo Mini. Jag vill också testa ledmask och någon mikroström-manick, så det hoppas jag blir av under hösten.

Men det jag längtar till allra mest är faktiskt något som händer nu i veckan. Jag ska få träffa alla mina medbloggare här på beautybloggare.se och det ska bli så kul. På torsdag och fredag är det nämligen en mässa som heter Hud & Kosmetik utanför Stockholm. Det är skönhetsbranchens största fackmässa och det ska bli så kul att komma dit och se vad som visas där. Sedan blir det massa härligt häng med beautyfantaster som jag själv, och det kan ju inte bli bättre. Det blir definitivt en tur på stan också, för att kolla in nyheter på skönhetshyllorna.

Lina (Beautybyråkraten), Susanna (Susanna X Beauty) och Saralena (Hudvårdsnörd) har också skrivit vad de är peppade på i höst, läs gärna deras inlägg också här, här och här.

Vad är du taggad på nu inför hösten?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *