EventGemensamt temaJobb

Gemensamt tema: Detta ger mig höstpepp just nu!

Inlägget innehåller annonslänkar märkta med *. Detta innebär att jag tjänar en procent om du handlar via länkarna. Det kostar inte dig något extra.

Låt oss vara ärliga – jag är INTE en höstperson. Ungefär lagom till oktober är jag trött, deppig och allmänt slö. Ljus är verkligen nummer 1 för att jag ska känna mig som mig själv men man gör vad man kan i form av D-vitamintillskott och att försöka hitta roliga, peppiga och bara extra lyxiga stopp i vardagen och idag ska vi snacka om vad jag planerar och ser fram emot extra mycket denna höst!

Jag är tack å lov gift med en man vars största intresse är att laga otrolig mat. Match made in heaven med tanke på att mitt största intresse är att äta otrolig (och gärna lyxig) mat. Aldrig har jag varit på en restaurang som gör lika bra mat som min man och därför så lägger vi största slanten för vardagslyx på just fina råvaror för dessa otroliga middagar. Jag står som vanligt för att blanda drinkar och att se till att ha välmatchade viner till maten. Mmmm, vad jag myser när jag skapar beställningar av lådor och utvalda viner på Systembolaget eller sätter ihop och testar nya recept på cocktails. Sliskiga drinkar a la grogg göre sig ej besväret kan jag säga utan det ska vara spritigt men balanserat och gärna syrligt framför sött. Favoritdrinkar är varianter på GT, Amaretto Sour, Margaritas, Between the sheets… så mat och alkoholpepp finnes absolut. (Hur illa än det sista lät).

Därefter är det dags att langa fram det lyxigaste, dyraste och mest resultatinriktade som finns i gömmorna gällande hudvården. Både ansikte och kropp skall smörjas på det mest innerliga vis. Det ska torrborstas, exfolieras och badas med lyxigt badsalt, skum och badbomber. Jag älskar min torrborste från Elemis * och exfolieringen från Mantle* bjuder på både len hud och en värmande känsla som är perfekt när vi går mot höst och vinter. När det gäller badsalt är min favorit från Grevinnans rum i den perverst goda doften De Luxe som jag tyvärr inte hittar någonstans nu och ska vi ha skum är det lyxigaste någonsin från Laura Mercier*.

Smörjas ska det också och jag är väldigt taggad på att använda aktiva ingredienser även på kroppen nu. Jag ska plocka fram Versos magiska body lotion med niacinamid (en favorit sedan innan och missa för guds skull inte deras body cleansing oil) samt en exfolierande kräm från Neostrata. Kroppen ska ha sitt så att säga! Jag är även sugen på något med vitamin A men har inte bestämt mig för vad jag ska testa där ännu. Har ni tips får ni gärna hojta!

Ansiktet ska ju också ha sitt såklart och jag kommer fortsätta med en hel del vitamin A som mitt ansikte bara älskar. Jag har en del från Verso i förrådet som jag testat innan och verkligen gillar så det ska få komma fram och sedan tänkte jag sätta dyrgriparna från Dr Levy på rejält test. Jag har plockat fram eye booster concentrate* , booster serum* , booster cream* samt maskerna R3 Matrix mask* och freezing anti-fatigue mask* som jag använder tillsammans med the contour pro* som är en apparat som arbetar med EMS (electro muscle stimulation) samt radiofrekvenser. För apparatur är kul tänker jag. Från Verso fortsätter jag med otroliga oljan super elixir* som var en favorit förra vintern och adderas nattkräm*, serum*, rengöring* och exoliering*.Verso är verkligen ett fantastiskt märke. Tänk vilka märken lilla Sverige ändå står bakom? OTROLIGT.

Att planera in mysiga, roliga saker är också viktigt och en sak jag är extra pepp på just nu är årets upplaga av SHR’s mässa Hud- och kosmetik för dit kommer nämligen ett helt gäng av oss Beautybloggare. Bilden ovan är från mitt första möte med Lina och Anna på Daisy Beautys expo i januari. Det ska bli sjukt kul att spana på skönhet men allra mest att hänga tillsammans med blogggänget. På mässan ser jag också fram emot att träffa flera andra inom branschen.

Förutom det ska jag gå på presslunch, göra en ansiktsbehandling hos underbara Orkidé a k a Cool Derma Company som jag ser fram emot samt äta middag med fantastiska Dr Brenda Silva, hudläkaren jag samarbetar med för att sprida kunskap kring hud och hudhälsa. Vilken pang-resa! Längtar så att jag nästan sprängs. Allt kommer såklart att rapporteras här och i mina andra kanaler framöver.

Bortsett från dessa saker ser jag fram emot att skapa mys i mitt hem, fortsätta rensa och organisera (vilket varit sommarens projekt), läsa många bra böcker och att hitta de perfekta doftljusen till varje rum i hemmet.

Vad längtar du till/vad ger dig pepp i höst?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *