Gemensamt temaPersonligt

Gemensamt tema: detta ger mig höstpepp just nu

Gemensamt tema: detta ger mig höstpepp just nu

Jag har arbetat en hel vecka i kolgruvan så nu är semestern officiellt slut. Äntligen kan man återgå till rutin och ordning och reda. Barnen körs slut i skolan/på aktiviteter och jag slipper laga lunch på vardagar. Fy tusan vad jobbigt det är. Det säkraste hösttecknet är annars att Margareta Grääs har dragit igång adventskalenderöppnandet på sin YouTube.

Jag gillar hösten, kanske för att jag säljer in den till mig själv som mysmånader. I år är jag ovanligt höstpeppad pga flytt!!!! Konfetti! Trumpetfanfarer! Folkets jubel! Det betyder att jag får återse all beauty som har magasinerats i väntan på lägenhetsköp. I september går flyttlasset.

Ja, jag behöver fixa mer, MYCKET mer, förvaring i badrummet…

Jag har tidigare skrivit om hur jag shoppat på mig lyxiga handtvålar för man kan ju inte ha vad som helst i drömlägenheten. Dessutom har jag sedan februari (!) sparat på en Verso Body Oil Cleanser i väntan på att använda den i mitt nya badrum. Första duschen i nya lägenheten kommer bli med den. I flyttlåda 4239 och flyttlåda 84020 ligger också hela min samling doftljus. Finns det något bättre än att få börja tända ljus?

Hösten har två sminklanseringar som får det att pirrar lite extra. Det finns få ögonskuggepaletter som är verkliga holy grails för mig. Natasha Denona Glam Palette har troget hängt med mig i många år. Den fungerar alltid. Jag vet att jag inte är ensam om min kärlek till den skönheten. Därför var vi nog många som fick hjärtklappning vid nyheten att Natasha släpper en ny palett, I Need A Nude.

I need a nude = I need YOU!

Det blev en ögonblicklig, vansinnig störtförälskelse. Jag måste ha den. Samma tokförälskelse har jag haft hela sommaren i Caia Dewy Drops Foundation. Nu ska de lansera en ny concealer, Front Row Concealer. Det kommer bli ett köp direkt för alla Caias basprodukter som jag testat har blivit stora favvisar.

Det finns annat, utanför beautyn och flytt, som jag ser fram emot. Ridley Scott släpper sin storfilm Napoleon (spana på trailern här). Jag totalt älskar historia och jag älskar en riktigt maffig film, speciellt när det inkluderar slagfält och hästar. Denna ska avnjutas på största möjliga skärm. Martin Scorsese släpper en ny film i höst, Killers of the Flower Moon, med Leo Di Caprio och Robert Di Nero. Trailern är så extremt läckert klippt med musiken. Den kommer ses med pojkvännen. Yes, jag har skaffat en sån. Det ger verkligen höstpepp att man kan få höstmysa tillsammans med någon.

Något jag längtar efter är att få hänga med min beautybloggar-vänner. På grund av geografiska avstånd (buu!) ses vi främst digitalt. Ibland står stjärnorna rätt och vi kan mötas upp IRL. Det kommer ske nu i september på Hud & Kosmetikmässan.

Har jag någonsin längtat så mycket efter hösten? Never!

Kika gärna på vad de andra beautybloggarna är höstpeppade på:

Hudvårdsnörd ska, precis som jag, mysa med Versos produkter.

Beautybyråkraten ska besöka beautyhimlen i höst (OBS! Syftar inte på att hon ska träffa mig på Hud & kosmetikmässan).

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *