Aktuellaste nytt

Nyhetsröra vecka 10 – Instagramtips, sengångare, auktioner

Nyhetsröra vecka 10 – Instagramtips, sengångare, auktioner

Jag är inne i en period av mycket jobb, mycket barnfokus och ett tröttsamt letande efter lägenhet. Min energi har varit snäppet ovanför en sengångares.

“Hej, jag heter Susanna och gillar mascara som inte kladdar och Diors läppolja”

Två Instagramtips

Jag arbetar på två inlägg (teaser!) som fick mig att besöka det underbara Instagramkontot Discontinued make-up. Ett konto fullt med gamla annonser för make-up, det är ett riktigt nostalgihål. På tal om bra Instagramkonton. Eftersom jag har varit i desperat behov av nya jeans och skjortor har jag ägnat pinsamt mycket tid på olika modesiter. Hur som helst, jag har hängt en hel del på Zaras app. Det fick mig att minnas Awkwardzara, ett ställe där man samlar alla Zaras helt hopplösa produktbilder.

Från awkwardzaras Instagram, in och följ!
Från awkwardzara

Poddcomeback??

Beautyjournalisten och Common cloud-grundaren Maria Ahlgren frågade idag plötsligt på sin Instagram om Skönhetspodden borde göra comeback. Eh… JA!?! Helst igår, annars imorgon. Skönhetspodden var en underbar beautypodd med Maria och Anja Skeppe Grahn. Tyvärr är den nedlagd sedan ett bra tag sedan. RIP. Jag frågade ju Anja när jag träffade/attackerade henne om de inte kunde återuppliva den. Jag vill inte säga att jag har fått Maria och Anja att börja fundera på att podda igen men….

Ett Liv – Bukowskis

Ett liv är en helt underbar och världsunik auktion som Bukowskis ska ha. Det är Sveriges största privat samling av kläder och accessoarer från alla stora modehusen. Totalt var samlingen på cirka 1500 föremål och skicket var mer eller mindre perfekt. Här finns en artikel om samlingen men jag vill veta ännu mer om den fantastiska samlaren Anna.

Tre Chanel-väskor och jag vill ha alla, speciellt den underbara fågelburen.

17-23 mars är det visning i Stockholm, 15-26 mars kan du buda hem lite Chanel couture-väskor online.

Beautybloggare tipsar om lyx och budget

Mina fabulösa bloggarkompisar har massa saker för sig.

Även om det känns långt borta nu i mars så ska fossingarna fram om några månader. Längtar!!! Hudvårdsnörd ger två tips, ett lyx och ett budget, för fina tassar. Beautyhyllan undrar om hon duschar med flytande guld. Men nej, det är ju Versos duscholja. Jag har en oöppnad förpackning av den i gömmorna. Första duschen i den nya lägenhet kommer bli tillsammans med den och jag blir ju inte mindre pepp på det nu.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *