HudhälsaHudvård

Lena, fina fötter – budget och lyx

Inlägget innehåller annonslänkar

Att ta hand om fötterna är något som många av oss glömmer av vintertid och så framåt vårkanten inser vi att snart ska fötterna fram i ljuset och därmed är det dags att börja fila, smörja och ge kärlek till fötterna. Men fötterna behöver ju vår omvårdnad året runt och eftersom de ska bära oss genom livet är de baskemig värda det också. Idag ska jag ge tips för lena, fina fötter på två prisnivåer – budget och lyx! 

2021 hittade jag livets fotprodukt – ja åtminstone om du är en latmask. Lova Skin är en exfolierande spray som man låter verka under en minut, masserar sedan loss massor av död hud, filar bort resten och sköljer sedan av.

Denna produkt är inte som något annat jag testat och torkar inte ut fötterna som exfolierande fotmasker a la strumpor har en tendens att göra – dessutom så slipper du gå med död hud i strumporna i en hel vecka. För bästa resultat följer man upp Lova Skin med deras egna fotkräm som ger noll kladd. Fotfilen som följer med om man köper kitet är dessutom riktigt, riktigt bra. Här hittar du produkterna från Lova Skin! (annonslänk)

Vill man ha ett liknande resultat som dock tar lite längre tid än bara en minut vill jag tipsa om två produkter från apoteksmärket Pedicare. Fotelixir är en exfolierande spray som effektivt jobbar med förhårdnader och hälsprickor.

När sprayen tomat in följer jag upp med deras Intensivt vårdande fotkur Natt som är som en nattmask – för fötterna. Här är det fukt och näring deluxe. Detta ett par kvällar i veckan och allra helst även vanlig fotkräm/salva de andra kvällarna gör verkligen susen och fötterna blir både lena och återfuktade. Här hittar du dessa samt flera andra produkter för välmående fötter från Pedicare! (annonslänk)

Pedicare har också ett antal andra produkter som jag är nyfiken på, hur fantastiskt låter inte värmande fotkräm en kall vinterdag eller för all del uppmjukande fotbad. Pedicare är basic men beprövat och funkar verkligen.

Vilka är dina bästa tips för lena och fina fötter?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *