Första intrycketHudvårdMakeup

Fyra produkter från Daisy Beauty Expo som ger extra pirr

Jag är fortfarande på små moln efter helgens Daisy Beauty Expo. Det fanns så många produkter och märken som är intressanta och innovativa. Det har varit ren beslutsångest men efter långa överläggningar kan jag lista fyra produkter som jag är helt tokigt pepp på att testa.

Minolei har tre olika produkter: primer, foundation och setting powder.

Minolei Cosmetics har hyllats av typ alla (som Hudvårdsnörd och Matilda) men har marknadsförts för de med kombinerad eller oljigare hy. När jag träffade Minolei på mässan berättade de att även en torrboll som jag kan använda deras produkter. Tårar i ögonen och dunkande hjärta. Jag är officiellt Beautybloggares representant för alla med en hudtyp någonstans mellan Gobiöknen och Saharaöknen i torrhet.

De här ögonmaskerna behöver inte hänga i kylskåpet med ketchupen och kvargen.

Bagliora lanserade en Vitamin Glow Primer på mässan men det var en annan produkt som fick mig att haja till. Deras Cooling Eye Patches är kalla, utan att behöva stå i kylskåp. Magin beror på en liten molekyl som heter Suncool. Sedan är de fullmatade av hyaluronsyra, niacinamid, centella asiatica och koffein. Kan inte bli bättre.

Två nya kompisar i sminkväskan.

Nyx har en av min favvisconcealers i kategorin budgetfynd (shout out till Bare With Me Serum Concealer). Nu kommer Pro Fix Stick Correcting Concealer, en concealer i stift. Det finns även sex stycken color correctors Jag gjorde en snabbtest på tåget hem och det var en omedelbar förälskelse. Krämig, lättarbetad och tog bort pandaringarna överraskande bra. Jag använde nyansen 0.2 Pink.

När L’oreal Paris släpper en mascara då vet man att det troligen är en total smash hit. Volume Million Lashes Panorama Mascara ska ge mangastora ögon, hela 1,4 gånger större. De ska ge volym och längd utan att smula. Priset kommer ligga på 219 kronor.

Jag vill passa på att tacka Kicki och Sam på Daisy Beauty som bjöd in mig till Daisy Beauty Expo.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *