Första intrycketMakeupSkönhetSmink

Minolei – – basen för oss med oljig hy!

Inlägget innehåller annonslänkar märkta med *. Detta innebär att jag tjänar en procent vid eventuellt köp men kostar dig inget extra.

Den ultimata trion av basmakeup för oljig och kombinerad hud, så beskriver svenska Minolei sin trestegsraket som de kallar the uniset effect. Jag har oljig hy á la Bregottpaket och jag har testat – här kommer mina tankar!

Vad?

Minolei har tagit fram tre produkter för att skapa en hållbar bas för oljig och kombinerad hy. Dessa produkter ingår:

01 Uniset Oil Absorbing Primer

02 Uniset Lightweight Foundation

03 Uniset Oil Absorbing Powder

Dessa produkter ska göra att oljor absorberas och att basen håller över dagen.

Priser

Produkterna säljs i paket med hela trion för 1295kr, köper man produkterna separat kostar primern 449kr, foundation 449kr och puder 499kr. Du hittar alla produkterna i paket och var för sig här*!

Vad tycker jag?

Det första jag slås av är att produkterna är väldigt lätta att arbeta med och enkla att få jämna och fina på huden. Lightweight foundation är just väldigt lätt på huden och jämnar ut men täcker inte om man önskar det. Det går dock bra att komplettera med concealer där man önskar mer täckning fungerar fint.

  • Pudret har en väldigt smart dosa där man vrider fram en liten mängd puder och håller tätt. Jag önskar verkligen att fler löspuder använde denna typ av dosa.
  • Resultatet håller bra över dagen. Först efter hela dagen kan jag se tendens till blankhet i T-zonen.
  • Ingen av produkterna framhäver ojämnheter, porer eller fina linjer så som jag upplever med vissa foundations och concealers.
  • Jag hade gärna sett att det framöver kom en mer täckande foundation då många med oljig hy även är aknebenägna och kanske önskar mer täckande resultat.

Har du testat eller är du sugen på att testa Minolei?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *