Uncategorized

Det jag tar med mig från 2023 och Nyårslöften!

Det jag tar med mig från 2023 och Nyårslöften!

Jag tyckte att 2023 var både ett tungt år men med glimtar av det roliga. Jag fick börja blogga med fantastiska kvinnor som förgyller min vardag även idag. Jag trodde inte att det gick att skaffa nära vänner i vuxen ålder, men jag hade fel. Dessa kvinnor på den här bloggen har lärt mig så mycket vilket jag är tacksam över.

Jag började ett nytt jobb som visade vara i ett fantastiskt team. Jag fick umgås med min dotter som förgyller mina dagar. Sen är jag alltid tacksam för att jag är frisk och att min familj är friska.

Det tuffa med året var att åter igen behöva få hantera min psykiska mående, vilket inte alltid är lätt. Men det man lär sig är att det är så viktigt att ta hand om ditt inre innan något annat tas hand om. Om du inte tar hand om dig själv orkar du inte att ta hand om dina närmaste.

Det blev inte lika mycket roliga sminkningar som jag hade tänkt mig. Har sparat så mycket inspirations bilder och har så mycket tankar på sminkningar som jag aldrig utförde. Men jag tänker det är okej. Året kanske handlade om att bara hela sig själv och sin själ för att orka vidare in till 2024. Det är okej när allt inte går som man vill. Måendet kommer i första hand.

Något jag fokuserat mycket kring är hudvård vilket jag är super glad över. Jag har inspirerats av mina bloggkollegor och vill testa mer hudvård anpassat efter min hud och ålder.

Vidare fick jag gå på mitt första event under året, hud och kosmetik mässan, där jag fick träffa så mycket fantastiska personer, inklusive mina bloggkollegor för första gången, som gav mig mycket energi.

Nyårslöften, är det ett måste?

När man blir äldre så medför det också lite kloka tankar kring hur man tänker när det kommer till nyårslöften. Förut var det så viktigt att ha en lista inför nyår men den listan har bara blivit kortare och kortare genom åren. Nyår 2023 satt jag och funderade vad jag verkligen vill ta med mig in till 2024. Jag behöver inte hitta på massor med nytt som ska ske utan jag kan faktiskt ta med en del som jag kan förbättra på.

Jag vill under 2024:

  1. Läka mig själv en gång för alla. Vill fokusera enbart på mig själv och det jag vill. Säga ja till det jag tycker är roligt och säga nej till det jag inte vill eller hinner med. Det är faktiskt okej att säga nej eller prioritera sin tid på annat sätt. Jag vill hitta balans mellan mitt mående och livet så att jag inte känner mig slutkörd eller överkörd. Jag kommer först.
  2. Fortsätta ta hand om min hud och hitta anpassad hudvård efter min hud och ålder.
  3. Sminka mig mer, göra roliga sminkningar. Jag ska även sminka mig minst 2 gånger i veckan på jobbet då jag alltid känner mig glad när jag har sminkat mig.
  4. Satsa mer på mina sociala medier och bloggen.
  5. Använda det jag har hemma och inte tänka att jag måste köpa nytt hela tiden.
  6. Lära mig att meditera.

Jag kommer inte att pressa mig själv med att följa just denna lista utan kommer ta året som den kommer. Med det sagt kommer jag definitivt fokusera på mig själv och mina drömmar.

Självklart fanns det lite skönhet som också blev favoriter under 2023. Då fokus låg mycket på hudvård så var det en hel del hudvårdsprodukter som blev storfavoriter. Men det tänker jag ska få skina i ett eget inlägg.

Bild från nyår

Läs även inläggen mina bloggkollegor skrivit om deras nyårslöften

Nytt år, nya möjligheter! Och nya nyårslöften… (beautybloggare.se): Det jag tar med mig från 2023 och Nyårslöften! Kära 2024, jag lovar att… (beautybloggare.se): Det jag tar med mig från 2023 och Nyårslöften!

All kärlek till er <3

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *