ÅrsfavoriterFavoriterGemensamt temaShopping

Gemensamt tema: Bästa produkterna från 2023

Inlägget innehåller annonslänkar som innebär att jag tjänar en liten peng om ni väljer att handla via dem. Detta gör att jag kan fortsätta skapa innehåll som ni efterfrågar och vill ha.

Vi på Beautybloggare skriver just nu om våra bästa, mest älskade och använda produkter från det gångna året. Här kommer min sammanfattning av årets absoluta topprodukter.

CAIA Cosmetics Summer Drops, det har aldrig varit enklare att få solkust hud.

Amelie Soie Beauty Halo Heatless Waves, jag kan inte hylla den här hårmojängen tillräckligt. Jag får perfekta lockar varje gång, utan minsta ansträngning.

Vision Haircare Ruff Saltvattenspray, bättre saltvattenspray hittar du inte på denna jord. Den här ihop med Amelie Soie Beauty Halo är en oslagbar kombination.

Hourglass Veil Hydrating Skin Tint, besvikelsen som sedan blev en favorit. Du kan läsa mitt tidigare inlägg om den här: 600 kr för en foundation. Är den värd det?

Drunk Elephant, 2023 var året då jag testade mig igenom större delen av sortimentet från Drunk Elephant och jag älskade alltihop!

Tarte Amazonian Clay Skintuitive 12-Hour Blush, det här är magi i puderform. Ett rouge som färgjusteras efter din huds ph-värde.

Hourglass Ambient Lighting Edit Unlocked Jellyfish, PALETTEN SOM SÅLDE SLUT ÖVERALLT!

Sebastian Professional No.Breaker Hybrid Bonding and Styling Leave-in-Spray, en hårprodukt som jag föll handlöst för. Den här måste upplevas för att du ska förstå dess magi.

Optmzd Skin Retinol + Ferulic Night Cream, den retinolkräm som imponerat mest på mig under året, dessutom ett riktigt bra pris!

Optmzd Skin BHA Cleanser and Toner, kan vara bästa rengöringen jag någonsin testat. Läs mitt tidigare inlägg om den här: Ny favorit i hudvårdsrutinen.

Tarte Tartelette Tubing Mascara, här snackar vi fransförlängning Deluxe!

Amika Mirrorball Shampoo och Amika Mirrorball Conditioner, en power-duo när det kommer till hårvård. Jag älskar allt med dessa; håret blir glansigt, tynger inte ner, innehåller antioxidanter som skyddar mot miljöpåfrestningar och avlägsnar föroreningar. Flaskorna är utfinna att titta på och DE DOFTAR FANTASTISKT!

Har du testat någon av produkterna och vad tycker du i så fall? Kanske du blir sugen på att prova någon av dem? Scrolla längst ner på sidan och lämna en kommentar.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *