EventHudvårdNyheter

Äventyr på Hud- och kosmetikmässan, del 1 av ?

Hud- och kosmetikmässan är en mässa arrangerad av Sveriges hudterapeuters riksorganisation. Yours truly var på plats. Här kommer lite smått och gott från mitt irrande bland montrarna. Försök inte hitta en röd tråd, för det finns ingen. Det är allt som fångade mitt intresse.

Vackra M Picautprodukter

Bland det första jag gjorde var att ta mig till M Picauts härliga monter. Ett märke flera av beautybloggarna älskar men som jag har dålig koll på. Nyheten jag var mest taggad på var M Picaut Galactic Glow CBD Moisturiser. Det är en dagkräm med ljusreflekterande mineraler. Förutom att ge GLOW är den även proppade med lugnande CBD-olja, läkande havtonsextrakt och reparerande betaglukan. Här ska det experimenteras för man kan använda den på flera olika sätt.

Sedan sprang jag mer eller mindre mot Dermaromes monter. De har märken som By Terry, Elemis och Beauté Pacifique. All the good stuff. Jag började med att bättra på sminket hos By Terry. De har lanserat en Hyaluronic Glow Setting mist. Mistade på och första intrycket är: måste ha. 

Min hud inifrån, min mest intima bloggbild ever

I samma monter kunde man få en scan av huden för att se hur den mår. Min mår toppen kan jag meddela. Jag har hudaktivitet som en 25-åring. Eftersom jag nyss firat 40 kändes det otroligt peppande.

Anyway, sedan började jag yra lyriskt om Beauté Pacifiques Hydrating Hair Mask otroliga hårmask som ingen pratar om. Utom jag då och jag hyllar den gärna. Jag fick sniffa på Elemis underbara klassiska rengöringsbalm. Den finns inte bara i en rosversion utan det har lanserats en variant med fikondoft, Elemis Pro-Collagen Green Fig Cleansing Balm. Helt underbar.

Sedan tog jag mig till Noscomeds monter där iS clinical, Rebiome och Hydrafacial höll till. Rebiome är ett märke jag har testat tidigare och verkligen uppskattat. Älskar märken som med hjälp av pre- och probiotika vill ge huden en glad mikrobiom. Fick med mig ReBalance, deras 21-dagars kur med levande probiotika. En superkur som gör en total make-over av hela huden. Det knepiga blir att hitta tid att göra den. Jag planerar ju att retinola så det ryker med Beauté Pacifique. Men jag vill så gärna testa kuren..

10/10 på Rebiomes förpackning

Allt jag såg och gjorde får inte plats i ett inlägg så del två kommer imorgon. Cliffhanger!
Under tiden, kika gärna in Make up by Solits inlägg om hennes första mässa. Hudvårdsnörd var också där och har en härlig rapport på sin blogg.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *