Uncategorized

Min första mässa 

Nu har denna skönhetsnörd fått gå på sin första mässa. Inget mindre än hud och kosmetik mässan. Jag säger bara wow. 

I första hand så fick jag äntligen träffa mina fantastiska blogg kollegor. Vi har en del digitala möten samt pratar nonstop i vår fantastiska chatt. Sedan har jag inte haft äran att träffa dem i verkligheten förens nu. Det var som att träffa sina fantastiska vänner och det kändes som att vi känt varandra i många år. Så himla roligt. 

Sen var det mässan. Det var så oroligt roligt och så otroligt mycket. Att både lära sig om märken som jag hade någon aning om, testat lite smått förut, samt märken jag inte tidigare hört om var så rolig upplevelse. Det är även roligt att få höra om alla märken från grundare som brinner för sitt jobb och vill dela den glädjen med oss andra skönhetsgalningar. Jag är en sminkgalning som ni alla vet. Mässan fick mig att vilja sätta mig in i mer hur olika märken arbetar, deras bakgrund samt hur produkter tillverkas både när det kommer till smink, hudvård samt hårvård. Det var en sida av mig som många fantastiska grundare samt insatta personer väckte till liv. 

Jag har massor med produkter som ska testas och skrivas om. Ser framemot att gotta mig i allting och få dela med mig till er här på bloggen.

Vill även tacka Helene Westberg som är VD och står bakom denna enorma mässa med hårt arbete. Så roligt att även få träffa henne.


All kärlek till er

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *