Event

Lanseringslunch Grown Alchemist

Lanseringslunch Grown Alchemist

Grown Alchemist är ett märke som funnits ett tag i Sverige men i liten skala. De fokuserar på hälsosam hud och kombinerar gedigen forskning med naturens kraft. Nu har de gjort om hela sortimentet och minskat utbudet från 40 till 80 produkter för att göra utbudet mer överskådligt. Det som saknas än är deras behandlingar men jag tror att de kommer snart!

Det viktigaste som de ändrat på är att de lagt mer fokus på funktion. Tröttsam skrämselpropaganda är borta. Som deras produktchef sa, många av ämnena som målats ut som farliga är inte farliga men de behövs inte! I stora drag bygger deras produkter nu på CLEANSE, DETOX & ACTIVATE

Sprutorna innehöll otroligt goda smoothies! Jag kan intyga att alla smakade otroligt gott!

Inom beauty har vi ju under några år sett påståenden om Clean Beauty och låååååånga förteckningar om vad produkterna INTE innehåller. Om du handlar från diverse skumma sajter kan du säkert hitta riktigt farliga ingredienser men tiden då hudvård innehöll arsenik är sedan länge förbi. De flesta produkterna du hittar i en butik är relativt säkra men vissa kan reagera på ämnen i dem lika som vissa den här årstiden reagerar på pollen och annat.

Fokus hos Grown Alchemist är att utnyttja naturen kraftfulla ingredienser men de satsar inte på att vara 100% naturliga eftersom det sällan är hållbart för naturen och inte heller det stabilaste att använda sig av. Jag kan vidareutveckla tankarna i en evighet men nu ska vi prata skönhetsprodukter och inte snöa in på hållbarhet.

Designen är såååå vacker om du frågar mig. Raka typsnitt, inga krusiduller och neutral färg!

I deras marknadsföring har de valt att fokusera på vad produkten INNEHÅLLER och vilken funktion det har för huden, helt enkelt det jag under de senaste åren snöat in på att kolla på hos olika produkter. Deras produkter hyllas av många och clean beauty queenen Gwyneth Paltrow säljer dem hos Goop vilket få märken kan skryta med.

Något som inte finns i Sverige idag men om du beger dig till London så kan du besöka deras spa och göra en 60minuters behandling med allt det vanliga plus acucups, iceglobes samtidigt som du tar ett vitamindropp under behandlingen. Gissa om jag är sugen att åka till London och testa?

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *