Uncategorized

Aktuellaste nytt vecka 5

Aktuellaste nytt vecka 5

Jag har en tanke att i slutet av varje vecka samla allt beautyrelaterat (typ) som väckte mitt nyfiken. Här kommer min lilla summering av vecka 5.

Natasha Denona gjorde mig besviken

Jag älskar Natasha Denonas ögonskuggepaletter. Hennes Glam-palett är min mest använda palett någonsin. Hennes nya Love Face Palette består av en highlighter, en blush och fem ögonskuggor. Det är som hon tog tre av sina tidigare paletter och satte i en ny förpackning.

Nej tack

Look fantastic gjorde misstaget (eller??) att släppa den lite för tidigt så både Morgan Turner och Angelica Nyqvist har recenserat den. Båda var väl mer eller mindre ense om att blushfärgen var universiellt osmickrande och allt känns generellt oinspirerad. Bra för min plånbok men ändå tråkigt.

Byredos kajal är för liten… eller?

För liten?!

En sak man aldrig vill säga är ”men är den inte väldigt liten?” Jag måste se den här nya kajalen från Byredo i verkligen för på bilden ser den ju ut som en liten stump. För 310 kronor utgår jag från att det är en full size. Kan någon fota den bredvid ett mjölkpaket?

Världens sämsta läppstiftsförpackning

Isamaya är ett märke som lanserades av den japanska make-up artisten Isamaya Ffrench sommaren 2022. De första produkterna hade förpackningar med en tydlig inspiration från BDSM-världen. Nu har hon lanserat läppstick med förpackningar i form av en penis och pung. Ja, du läste rätt. Jag vet inte vad jag ska säga om det.

Här är en bild på en capybara, inte Isamayas nya läppstift.

Läppstiften kostar 95 dollar, enligt Google är det över 1000 kronor. Då vibrerar den inte ens. Här är en artikel om läppstiften och där kan man se bilder. Kände att jag inte bara kunde lägga in bilderna på bloggen. Personligen tänker jag att det ser ut som något som passar på en riktigt dålig möhippa.

Beautybloggare levererar

Måste tipsa om mina fina beautybloggare som skriver helt otroliga inlägg. Beautyhyllan hävdar att Nyx Fat Oil Lipdrip är en dupe för klassiska Clarins läppolja. Jag hade redan spanat på den men känner nu att jag MÅSTE ha den. Namnet är total katastrof. Fettolja? Droppläpp? Jag skrev till Johanna (Beautyhyllan) att droppläpp låter som någon sorts smittsam sjukdom som barn får på förskola eller som plågade Europas befolkning under medeltiden. Förpackningen är åtminstone inte formad som ett könsorgan så det är väl ett plus. Känner att mina krav är väldigt lågt ställda just nu.

Hudvårdsnörd är helt livsfarlig för hon får mig att vilja köpa allt hon rekommenderar. I veckan skrev hon om Biologique Recherche vilket är ett märke jag faktiskt inte testat (än). Läs på egen risk!

Vi Beautybloggare har firat 1 månad tillsammans under den gångna veckan. Konfettiregn! Trumpeter! Champagnedusch! Hos mig damp det också ned en inbjudan till Daisy Beauty Awards vilket är helt crazy. Hur tänkte de nu? Jag har social kompetens som en beauty blender. Det löser sig säkert.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *