HudhälsaHudvårdRecension

Söndagsmasken #2

Inlägget innehåller annonslänkar märkta*

En förhoppning för mig 2024 år att återuppta den heliga ritualen söndagsmasken och därför är mitt mål att varje söndag tipsa om minst en härlig ansiktsmask! Här kommer söndagsmask nummer två 2024!

För att kolla vilka masker jag tipsade om förra veckan läser du här!

De senaste veckornas minst sagt ombytliga temperaturer har ju gjort sitt med huden och detta i kombo med hormonella svängningar (d v s veckan innan mens) gjorde att huden krävde en liten reset. Därför grävde jag fram två av de allra bästa maskerna jag vet – Masque Vivant från Biologique Recherche och R3 Cell Matrix Mask från Dr Levy.

Masque Vivant kallas ibland för bajsmasken och är då såklart den bruna som jag lagt på hakan. Detta är en djuprengörande, poråtstramande och milt exfolierande mask som luktar mindre bra (läs starkt av jäst) men som gör huden rejält utslätad, hudtonen mer jämn, porerna städade och som ger ett märkbart resultat i flera dagar. Det finns vissa amerikanska hudterapeuter som slängt sig med att om man använder Masque Vivant två gånger i veckan så ska man aldrig åldras – det tror jag ju såklart inte ett dugg på. Men en riktig pangmask är det och jag är ALDRIG utan den i skåpet. Vivant säljs exklusivt av salongerna som har Biologique Recherche eller av dem själva.

Dr Levys härliga fukt och lysterbomb R3 Cell Matrix Mask blev jag kär i under sommaren. Stramhet trollas bort och huden får en härlig uppfriskad lyster genom en rejäl vitamincocktail. Jag gillar att låta den ligga på ganska länge och resultatet blir alltid så fint. Jag glömmer bort den emellan varven och blir då alltid lika imponerad och tänker att den här borde jag använda mer ofta. Bättring 2024 tänker jag – fast snart är tuben helt slut. Lyxmärket Dr Levy har verkligen mycket bra och denna mask är dessutom en av produkterna som jag 100% anser vara värd priset! Här hittar du masken!*

Har du söndagsmasken idag? Har du en mask du gärna vill se mig testa? Lämna en kommentar längre ner på sidan.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *