FestHudvård

Söndagsmasken #1

Inlägget innehåller annonslänkar märkta med *

Nytt år och är det inte dags att vi tar tillbaka söndagsmasken? Jag tänker åtminstone försöka göra söndagarna till en dag när jag unnar mig ansiktsmask och ibland kanske hemmaspa extra allt. Vilka är med mig?

Min vision är att försöka dela masker eller maskkombinationer varje söndag och för att hinna förbereda blir det ungefär en vecka fördröjning. Denna gång får ni hänga med på min nyårsprepp men som är en fantastisk kombo för maximal fuktboost vilken dag som helst!

För att verkligen jobba på djupet börjar jag med en exfolierande mask, en alldeles nyöppnad burk av klassikern Oskia Renaissance mask nutri-Active brightening & resurfacing mask. Detta är en mask som exfolierar huden på ett skonsamt men effektivt sätt och som man masserar in i ansiktet. Ingredienser som finns i masken är bland annat AHA-syra samt enzymer från olika fruktextrakt. Masken finns att köpa här!*

Huden blir slät och len och friskt rosig av masken och jag tycker verkligen att den gör skillnad även om jag också gillar ännu mer riviga exfolieringar mellan varven.

Efter exfoliering vill jag följa upp med djupgående fukt och grävde därför fram Biotherm Life Plankton Essence in mask. Detta är en ljuvlig sheet mask som innehåller maxat med fukt och också antioxidanter. Jag låter den sitta en kvart ungefär och då den fortfarande har serum kvar i sig liter jag den sedan ligga en stund på dekolletage/hals. Ni vet de där delarna som man ofta glömmer – men ansiktet går hela vägen från hårfästet till brösten! Masken hittar du här!*

Efter dessa masker känns huden återfuktat plumpad och välmående och sminket lägger sig SÅ fint.

Vad säger ni? Är ni med på att återuppta söndagsmasken 2024?

Lämna gärna en kommentar längre ner på sidan och berätta vilken som är din absoluta favoritmask!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *