Fest

Glittrig make-up för julfestligheter

Ibland kör vi Beautybloggare live på Instagram, detta är min icke subtila uppmaning att följa mig och vårt gemensamma konto. Om man inte gör det kan man missa roligheter som när Beautybyråkraten, Matilda och jag själv tokmyser över beauty. Temat senaste livet var glittriga julfester. Matilda och jag konstaterade att vi behöver mer festinbjudningar, detta är min icke subtil uppmaning att bjuda oss på fest/brunch/middag/glöggmingel/julgransplundringar. Här kommer de tips och produkter jag pratade om på livet.

Dör för den här lilla trion

Läppar. Här gäller det att vara julfeststrategisk. Är det julmingel där man smuttar gluhwein så kör man på en klassisk rött läppstift. Jag äger ett enda rött läppstift: Mac Red Russian. Om man har åkt på vinstlotten att det är julbord/buffé struntar man i läppstiftet för då ska det ju ätas. Älskar buffé, älskar julbord orimligt mycket. Nomnomnom! Anyway, för buffémumsande behövs något neutralt färgmässigt. Dior Lip Glow passar perfekt. Jag kunde inte kontrollera mig utan slängde in återfuktande och skimrande M Picaut Cocooing Rich Lip Treatment också.

Ny BUS-förälskelse

Glittrigt tips. Om man känner sig vintertrött och sliten är mitt bästa knep att dra på lite BUS. Själen spritter till då och man ser fräschar ut. Matilda har tipsat om Caia Summer Drops Tan Serum och jag litar blint på henne så det har jag köpt. Även om jag fortfarande i teststadiet är jag väldigt imponerad hittills.

Bling bling

Naglar. Jag gillar inte att hålla på med naglar och det löser jag genom att betala mig ur problemet. Annars är mitt beautyhack att köpa glittrigt lack med genomskinlig eller ljus bas, alla ”misstag” syns mindre då. Detta är bloggen första och troligen enda nageltoppar.

Sexig, sexig! Högkvalitativ förpackningsporr

Kinder. Nu kommer ett avslöjande, jag köpte precis som jag ansvarsfullt planerat en Hourglass-palett på Black Friday. Matilda har light versionen med en manet på (jag råkade artbestämma den till en bläckfisk). Jag har medium nyanserna med leoparder på framsidan. När paletterna dök upp under liven började Matilda och jag spåra i vår gemensamma kärlek till förpackningar. På stående fot lovade vi att nästa live blir förpackningsporr. Bara. I fyra timmar eller tills vi stupar. Adda oss på Instagram så du inte missar det.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *