Shopping

Black Friday/week/month/whatever shoppinglistan

I mitt förra inlägg (här) listade jag mina regler för att överleva reorna i november med förstånd (lol!?) och ekonomi intakt. En sak jag tryckte på var att skriva en lista på vad man verkligen behöver eller vill ha. Sedan ska man absolut inte avvika från den listan… Här kommer min hårt genomarbetade shoppinglista.

Jag dör för den här paletten.

Hourglass. Förra året köpte jag inte deras limited edition palett och jag tänker fortfarande på den ibland med sorg i hjärtat. I år tänker jag slå till på deras fina palett med en leopard på framsidan. Jag är också på jakt efter bra priser på deras Caution-mascara som är grymt bra.

Caia. Jag har ju lyckats tappa min bronzer (RIP) så den behöver köpas om. Jag suktar också över BUS-dropparna eftersom Matilda har hyllat dem.

Anastasia Beverly Hills. I flera år har jag varit trogen deras Brow Wiz-brynpenna och hamstrar alltid några när tillfälle ges.

Villhöver den här så starkt.

Natasha Denona I need a nude-palett. Ja, jag måste verkligen ha en till palett med beiga, bruna och guldiga toner.

Nioxin Jag är helt såld på deras schampo och känner att jag behöver deras 1 liter flaska i duschen. Den får aldrig ta slut!

Suktat efter den här sedan
i somras.

Maison Margiela Lazy Sunday Morning. Ungefär vart annat år så köper jag en parfym och nu känner jag att det nog är dags igen. Lazy sunday morning-doften har totalt fångat mitt hjärta med hjälp av en liten mini som jag använde upp i somras.

Aim’n. Jag är så löjligt svag för deras träningsbyxor och tränings-BH:ar. De brukar ha en bra rea som har jag röjt runt på några gånger.

Behöver stolar så jag kan ha gäster utan att vi måste köra picknick på köksgolvet.

Kartell Master stolar. Jag har köpt ett matbord på 2,2 meter och jag har tre stolar till det (varav en är snodd/lånad av min pappa). Jag behöver fler stolar!

Våffeljärn. Jag äger inget våffeljärn och Instagrams algoritm bombarderar mig med inlägg och reels med mumsiga saker man snabbt och enkelt kan göra i ett våffeljärn. Älskar våfflor. Älskar mumsiga saker. Behöver våffeljärn.

Hårtork. Min hårtork dog i en tragisk flyttrelaterad olycka som vi inte ska fördjupa oss i överhuvudtaget.

Underkläder. No comment.

Merinoull tröjor från Uniqlo. Snälla rea de här så jag kan fylla på förrådet.

Här avslutar jag listan för den börjar bli TL;DR. Min tanke är att när november är slut ska jag redovisa vad som faktiskt köptes. Det kanske jag tycker är en jättedum idé senare så det är inget löfte. Vi får se vad som dyker upp, möjligen behöver jag bloggbearbeta ett beautytrauma rörande hissar.

Glöm nu inte att yoga-andas när inkorgen fylls black friday-reklam och mobilen plingar som ett flipperspel av erbjudande. Håll dig till listan (detta är alltså riktat till mig själv).

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *