Uncategorized

Recension – Caia front row concealer 

Min hud under ögonen – jag är väldigt känslig under ögonen. Är torr och har en del fina linjer. 

Recension- Caia front row concealer – utifrån Caias beskrivning så ska denna concealer vara flytande formula som ska ge en silkeslen och hög täckning. Deras beskrivning är även att det är en tunn textur, som ska smälta in i huden och inte creasa. Denna concealer innehåller hyaluronsyra som är återfuktande ämne. 

Min uppfattning är att denna concealer definitivt har en fulltäckning och mycket pigment. Själva texturen är tunn men som sagt ändå väldigt full täckande. Jag kan nästan jämföra den med original Tarte Shape Tape concealer som också är väldig torr. Det är svårt att hitta en concealer som inte creasar enligt mig men en torr concealer lägger sig väldigt snabbt i fina linjer hur mycket man än försöker förbereda huden under ögonen med bra ögonkräm. För mig som måste sätta min concealer blir det väldigt svårt att använda så torr concealer. Men måste säga att produkten var enkel att blenda ut och har full täckning. Förpackningen var super fin och priset var väldigt bra. Hoppas de förbättrat formulan så den är mer återfuktande. En concealer som är med krämig har tendensen att sitta bättre under dagen. Om vi jämför med concealer som har fått väldigt bra recensioner från andra märken är fokus just på att de är återfuktande och krämiga. Denna blev ett nej för mig tyvärr men allt kan inte vara för alla. Vidare var det väldigt svårt att välja färg och den jag valde var alldeles för ljus trots att jag gillar att ljusa upp under ögonen.

Caia front row concealer kostar 195 kronor. 

Ni kan även klicka er in på recensioner hos mina bloggkollegor som också har testat produkten. https://www.beautybloggare.se/2023/09/20/recension-caia-cosmetics-front-row-foundation/beautybyrakraten/

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *