Första intrycket

Nytt hos mig: Geske MicroCurrent Face-Lifter 6 in 1

För knappt två veckor sedan fick jag hem min nya apparat från det tyska märket Geske. De gör beautytech som säljs till ett betydligt lägre pris än de flesta av deras konkurrenter. Jag har länge velat börja använda mikroström, så när jag såg att en av deras produkter var just en sådan apparat blev jag överlycklig.

Nu har jag hunnit testa den några gånger och jag är riktigt imponerad. Den har överträffat mina förväntningar måste jag säga. Efter bara ett par gånger kunde jag tydligt se hur mina ögonlock hade fått sig ett lyft. Jag har hooded eyes, men nu helt plötsligt ser jag mer av mitt ögonlock i avslappnat läge. Jag upplever också att min överläpp är lite mer plumpad eller hur jag ska säga. Jag har fillers i läpparna, men det är två år sedan jag fyllde på, så att mikroströmen plumpade det området kom som en positiv överraskning. Detta är dock tillfälliga förändringar, och de försvinner såklart om jag inte bibehåller dem.

Märket har en app där man kan lägga till sin apparat och där man kan göra en hudskanning och se hur huden är för tillfället. Via appen får man också en veckorutin, med olika sessioner att göra varje dag. Vissa dagar är det 2 sessioner, andra dagar en och vissa dagar är det vila. Sessionena som varvas är 5 stycken, varav en är för kroppen, resten för ansikte/hals. Detta skiljer sig lite jämfört med till exempel NuFace där man oftast rekommenderas köra samma session dagligen under några veckor och sedan glesa ut och använda några gånger i veckan. Det gör mig något skeptisk, då NuFace har funnits länge och har en hel del forskning bakom, så jag skulle vilja läsa mer om forskningen bakom Geske, och varför de lagt upp sin rutin såhär, men någon sådan information har jag inte hittat.

Över lag måste jag säga att jag saknar mycket information gällande deras produkter. På hemsidan står det bara uppstolpat kortfattat vad deras olika apparater gör, men jag önskar som sagt mer än så. På försäljningssidorna finns lite mer dock. Appen är bra och hyfsat lättnavigerad, men även där önskar jag att man hade kunnat nörda ner sig i mer information om huden eller vad apparaterna kan göra exempelvis. Instruktionsvideorna borde också vara textade för att inkludera fler användare. Märket är nytt så Svenska marknaden, så mer information kommer säkert framöver (hoppas jag).

Det ska bli spännande att fortsätta använda min Geske MicroCurrent Face-Lifter och se vad det ger mig för resultat, för ännu så länge verkar den som sagt väldigt lovande.

Läs gärna mer om beautytech i Saralenas inlägg här.

Har du testat någon beautytech?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *