Uncategorized

Uppdatering av världens mest extrema anti-ageing galenskap någonsin (nu med blod)

Det regnar av bibliska proportioner och jag har lite allmänångest inför att börja slava i kolgruvan a k a kontoret. Av någon anledning började jag tänka på Bryan Johnson. Vem??? undrar nog typ alla. Jag skrev om Bryan här. Kort sammanfattning: Bryan är en miljardär/tech bro i Silicon Valley som ägnar sig helt åt att hålla sig ung. Hela hans tillvaro styrs av målet att fysiskt bli som en 18-åring. Till sin hjälp har han en drös läkare som ordinerar allt från 111 tabletter om dagen till CeraVe-krämer.

Bränn miljoner som Leo i
The wolf of Wall street #goals?

Så har Bryan struntat i sin strikta anti-ageing rutin och sitter på en yatch vid Rivieran, dricker champagne, äter hummer och bränna dollar just for fun? Nejdå, han är still going strong med att bli biologiskt yngre. Bryan har börjat knycka blod från både sin 17-årige son och sin 70-årige pappa. Det nya blodet ska reparera och förnya Bryans åldersskadade celler. Vetenskapen bakom det här är ungefär i nivån med att alla sjukdomar kan botas med lite hederlig åderlåtning. Tro nu inte att Bryan var sniken och snål, han gav av sitt blod till både sonen och pappan. Detta hyllade Bryan som världens första ”multigenerational plasma exchange”. Låter som världen sämsta släktträff.

Ett team på 30 läkare gav tummen upp på denna bloddrypande plan. De tömde de tre deltagarna på 1 liter blod var och sedan tog man specifikt plasman och injicerade. Bryan gjorde sex plasmatransfusioner, varav en var från sonen.

Bryan har blivit riktigt aktiv på Youtube så det finns vlogg på hur transfusionfesten gick till. Vilken som helst av Bianca Ingrossos vloggar är, utan överdrift, tusen gånger bättre.

Jag har två döttrar som säkert har riktig top notch plasma eftersom de är 8 respektive 9 år. Dessutom har jag en pappa som är 70+… I’m just saying… Hur snabbt får jag Soc på mig om jag försöker tömma barnen på 1 liter blod för att bli yngre? Men vänta! Bryan twittrade (x:ade?? Fuck you Elon Musk!) sedan att resultatet av alla plasmatransfusioner inte var så bra. Ingenting hände med cellerna. Buu!

🙁

Jag tror jag låter barnen och pappa få behålla sitt blod.

När jag ändå var igång kunde jag inte låta bli att surfa runt på Bryans hemsida om anti-ageing som han kallar Project Blueprint. Den är rörig men det finns guldkorn där. Lätt igenkänning på detta:

”I had a Goal Alignment problem within Self. Evening Bryan was causing chaos, disrupting sleep, and ruining life for all other Bryans. Playfully, one day, I revoked Evening Bryan’s decision making authority to eat food.”

Salongsberusade-snackssugna-Kväll-Susanna skapar också en hel del kaos och borde få sitt tillstånd att fatta några former av beslut indraget för att hon förstör för alla andra Susannor. Däremot ska Susanna inte börja sno blod av barn och gamlingar, Susanna lovar.

Du får gärna lägga till mig på Instagram där det dyker upp bilder/inlägg av synnerligen varierande kvalitet och innehåll. @susannaXbeauty

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *