MakeupNyheter

Låt oss ta en titt på Beauty Acts sommarkollektion 2023

Även i år släpper Beauty Act en sommarkollektion som nyligen hamnat i butikshyllorna. Förra året älskade jag ansiktspaletten som släpptes då den innehöll koppriga och rosiga toner som ju är mina favoriter. I år består kollektionen av en ögonskuggspalett, läppoljor i tre färger, två settingsprays, en tvåfärgad blush samt en tvåfärgad bronzer. Jag har testat ögonskuggorna samt läppoljorna, här kommer mina tankar!

I paletten finns pudrigt ljust blålila, rosigt, gult, orange och brunt och paletten innehåller 6 matta skuggor och tre med lyster. Kvaliteten på ögonskuggorna från Beauty Act är generellt både bra och prisvärd och detta är inget undantag. Något oväntat som hände var att det blev den ljusblå skuggan som åkte på först (om ni minns vår tidigare bloggutmaning vet ni att blått och jag inte direkt är kompisar i sminket) och jag ÄLSKAR den. Det ger ett skirt intryck á la akvarellmålning som känns så vårligt och fräscht. Här nedan den ljust blålila skuggan in action.

Läppoljorna är mjuka och sköna på läpparna och ger fin glans – MEN – och detta är för mig ett väldigt stort men, de är enormt starkt doftande och jag gillar inte alls de sötsliskiga dofterna som sitter kvar långt efter applicering. Därmed får läppoljorna tumme ner från mitt håll. Gillar du däremot söta dofter och doftsatta läpprodukter över lag gillar du dem alldeles säkert. Det är ett prisvärt alternativ till andra liknande produkter på marknaden, helt klart.

Kollektionen består som sagt även av två setting sprays, en tvåfärgad blush samt en tvåfärgad bronzer, dessa har jag inte testat men jag tycker verkligen att både blush och bronzer såg väldigt väldigt fina ut.

Är du sugen på att testa något ur kollektionen?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *