HudbehandlingarHudhälsaHudvårdJobbSkönhet

En tur till huvudstaden (och Köping!)

Det är så mycket pirr i luften när vi kliver in i våren. Nya produktlanseringar, ljuset och planer som smids. Denna vecka har jag varit i huvudstaden och har verkligen tankat både inspiration och storstad. För mig som bokstavligen lever i skogen så är Stockholm storstad de Luxe.

Huvudanledningen till att jag åkte ner är faktiskt att jag precis startat upp ett längre samarbete tillsammans med Environ Skincare via deras distributör Mimass. Jag har ju skrivit om Environ tidigare, här! Jag kommer att testa en rutin från märket under ett par veckor och började det hela med att åka ner för att lära mig mer, ta del av mer kunskap kring deras varumärke och framför allt stjärningrediensen – vitamin A. Jag fick en personlig rekommendation samt en spännande behandling med A-vitamin som slussades ner med galvaniserande ström. Detta är på liknande sätt som man gör vid behandlingen infuzion. Hur som helst är jag taggad på detta som innebär mer kunskap, mer långsiktighet och mer hudhälsa.

Jag har dessutom haft möjlighet att träffa lite andra personer i branschen. På onsdagen när jag kom ner träffade jag upp Asal, hudläkaren bakom instagramkontot @skinandmedicine. Vi gick tillsammans till Luxoro för att få en genomgång av deras varumärken. De arbetar med Dermaceutic, Eneomey samt Maria Entrich. Det passar mig alldeles utmärkt att få komma i ett lite mindre sammanhang eftersom man då hinner ställa alla frågor. De vi träffade var Therese, Lotta och Angelina. Dessutom var det så roligt att träffa Asal, vi har pratat på Instagram och följt varandra i flera år nu.

Efter mitt besök i Köping för samarbetet på torsdagen mötte jag upp Felicia Geire som arbetar på agenturen One Black Car för en middag. Jag tog inte en enda bild under middagen men det var verkligen så roligt att ses då vi brukar höras via DM ganska ofta.

Jag hann dessutom träffa en mycket kär vän för middag ena dagen och lunch samt stros på stan innan jag åkte hem igen. Vi gick bland annat på Cow Parymeri samt på NK’s skönhetsavdelning. Den ultimata lyxen för en lyxspa som jag och jag har definitivt span på en del produkter nu. Det gav mg så mycket fin energi att åka iväg dessa dagar och jag är så djupt tacksam att jag kan få jobba med mitt stora intresse åtminstone vid sidan av mitt lärarjobb.

Sist jag var i Stockholm var ju för Daisy Beauty-mässan i januari och då kom jag hem fullmatad med nyheter och intryck. Denna gång är känslan ungefär detsamma och det är så fint med den energi man kan få från människor man mött från ett sammanhang online och som visar sig vara såna stjärnor även när man möts på riktigt.

Detta gav helt klart mersmak och snart är jag tillbaka! ❤️

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *