Aktuellaste nytt

Nyhetsröra vecka 8 – Lowd Cosmetics, #beautyutmaning

Nyhetsröra vecka 8 – Lowd Cosmetics, #beautyutmaning

Igår kväll skulle jag slänga upp mitt traditionella söndagsinlägg, Nyhetsröra. Sedan släppte Felicia Aveklew nyheten att hon släpper ett eget sminkmärke. Då tappade jag det helt (för kontext). Fucking äntligen en influenser som lanserar något som får det att pirra. Den 1:a mars kl 07:00 släpper märket, Lowd Cosmetics, en ögonskuggepalett, en mascara och borstar på sin hemsida. Så samtidigt som jag försöker se till att barnen äter frukost och får på sig kläder tänker jag klicka hem typ allt.

Dööööör, så läckert. Bild från Felicias Insta (in och följ)

Paletten ser ut att vara en bra mix mellan trygga beige-bronslag färger och läskiga nyanser jag bara använder när det är #beautyutmaning. På tal om det. Igår berättade jag att de flesta beautybloggare kommer köra en härlig utmaning. Beautybyråkraten är föredömligt redan igång. Själv är jag lika delar entusiastiskt peppad och nervöst vrak. Min sminkning kan bli riktigt, riktigt fult. Ni får två ledtrådar: Natasha Denona och grönt. Stay tuned.

På tal om paletter igen. Jag är väldigt efter i mitt serietittande och har inte sett den omtalade dokumentären om Pamela Andersson. Vad jag däremot har sett är make-up artisten Katie Jane Hughes göra en Pamela-inspirerade look.

Katie Jane Hughes har också en fantastisk Instagram där hon lägger upp inspirerande looks.

Jag har Dior paletten hon använder och ser fram emot att gräva fram den ur gömmorna och leka Pamela. Det där är ju trygga färger för mig så det kan jag nog klara av utan att bryta ihop.

Ha en jättebra vecka!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *