Uncategorized

Nyhetsröra vecka 7 – Fenty, Nars. och någon lansering

Nyhetsröra vecka 7 – Fenty, Nars. och någon lansering

Veckans nyheter och annat smått och gott som fångade mitt intresse den gångna veckan

Superbowl med Rihanna

Fentys Superbowl kollektion. Bild från Fenty beauty.

Inatt är det dags för USA:s stora sportkväll: Super Bowl. Vilka spelar? Var spelar dom? Ingen bryr sig för det viktigaste är ju den musikaliska mellanakten. Årets artist är Rihanna och jag är supertaggad för vad hon kan hitta på. Rihannas märke, Fenty, firar det att släppa en liten limited edition kollektion. Den innhåller världens sötaste beauty blender i form av en amerikansk fotboll.

Jennifer Coolidge är en babydelfin tack vare E.L.F

En annan stor grej med SuperBowl är de superdyra och kändistäta reklaminslagen. E.L.F. har anlitat Jennifer Coolidge a.k.a Stifler’s mom. Hon är helt underbar i White Lotus @ HBO. Vouge har en underbar liten artikel där man får veta att Jennifer har tränat som make-up artist och är en passionerad vegan. Plötsligt känns ett samarbete med djurvänliga E.L.F. klockrent. Reklamen är skriven White Lotus skaparen Mike White.

Här är en liten teaser på reklamen. Tror att delfinhy kommer börja trenda.

Nars kan inte sluta släppa produkter som heter Orgasm-någonting

Min fredags villhöver på Instagram (Skamlös reklam: följ mig!!!) var Nars Orgasm Four Play Blush Quad. Den här lilla limited edition kollektionen innehåller en lip and cheek stick, en ögonskuggepalett och en blushpalett. Allt i förpackningar i sötaste rosa. Jag dreglar som en St Bernard. 

Dregel, dregel, dregel. GIMME!

Ögonskuggepaletten heter Orgasm Rising och innehåller nio skuggor. Det ser ut att vara en bra blandning mellan matta, skimrande och glittriga. Priset är 629 kronor.

Kolla på den här godingen, det är Orgasm Four Play Blush Quard. Det är en highlighter (Swinger) och tre olika blushes (Orgasm, Orgasm X och Orgasm Rush). Nars är det mest fantastilösa och sexfixerade företaget när det kommer till att döpa produkter. Högst oklart om de kan släppa produkter som inte innehåller ordet ”Orgasm”. Paletten kostar 589 kronor.

Nu ska jag vara supertråkig, gubbklaga lite och tillfälligt bli ekonomibloggare. Den senaste Nars-paletten jag köpte, Nars Summer Unrated, var en limited edition sommaren 2022. Den innehåller 16 skuggor och var lika dyr som denna kollektion som innehåller betydligt färre skuggor. Stoppar det mig? Nej, precis…

REM beauty finns nu på Sephora och ingen bryr sig

Men jag vill ju ha Charlotte!

Sephora har nu smyglanserat Ariana Grandes märke REM Beauty på sin app. Första produkten är Essential Drip Lip Oil, alltså ännu en läppolja. Den kommer i fyra nyanser och kostar 179 kronor. Det här var inte ett märke jag längtade efter och jag verkade inte vara ensam om det. GE OSS CHARLOTTE TILBURY! skrek massorna.

Beautybloggare blir masserade i munnen och tipsar om lyxigaste make-upen

Mina extraordinära beautybloggare har varit ute på äventyr. Hudvårdstest har fått en intraoral massage dvs massage i munnen. Jag är skeptiskt fascinerad. Hudvårdsnörd djupdök i underbara Westman Ateliers produkter, slutsatsen var typ: KÖP ALLT! Jag funderar starkt på att svänga förbi Westman-återförsäljaren Cow parfymeri när jag ändå är i Stockholm nästa vecka. Yours truly har ju fått en inbjudan till Daisy Beauty Awards. Ryktet säger att det blir BÅDE hotellfrukost och galabuffé i Stockholm. Det går bra nu!

Dela detta inlägg

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *