Empties

Empties april 2024

Det är dags för ett sånt där inlägg där jag visar mina beautysopor = empties. Alltså, produkterna jag har använt upp till sista lilla droppe.

Bild på tomma förpackningar

Låt oss börja med L’oreal Proffessionnell Absolut Repair Conditioner är en helt godkänd balsam men inget speciellt. Shu Uemura är tårframkallande dyrt men jag totalt älskar flera av deras produkter. Det här är ett essence för håret, tror jag…? Namnet är i alla fall Essence Absolute. Det är som en en lätt lotion i konsistensen. Jag använder den i nytvättat, fuktigt hår. Den gör håret mjukt följsamt utan att den tynger ned. Den ger en dos fukt och tar bort friss.

Tom tub och tom burk

Origins Drink Up Intensive är en underbar melondoftande nattmasken som sveper in huden i en mjuk, skön slöja av fukt. Köps gärna igen. Beaute Pacifique D-Force Moisturizing Cream tycker jag påminner lite om Vaselin i konsistensen. Den innehåller tre olika typer av A-vitamin. Denna är inte den mest återfuktande kroppskrämen men jag använder den främst för just de uppbyggande ingredienserna.

Nyxstiftet är ganska sunkigt nu..

Ingen annan verkar tycka om IT Cosmetics ögonbrynspennor. De nämns aldrig någonstans och hamnar aldrig på några best of-lista (bara min) Jag är hela fancluben, kanske är det bara jag som köper dem. De sitter som berget, är lätta att arbeta med och universal taupe är en perfekt färgmatchning för mig. Nyx PRO sticks i 0.2 pink. Jag har redan deklarerat att detta är min absoluta favorit color corrector. En ny är redan inköpt, kan inte vara utan den.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *