PersonligtShopping

Årets bästa lyxköp (än så länge)

Kombinationen sjuk, hemma och uttråkad kan vara förödande för en beautynörd. Det är ju så lätt att tröstshoppa. Jag har legat som en grönsak däckad av sjukdom. Lunginflammation? Absolut! Influensa? Jajamänsan! Kraftig uttorkning? Det med. På samma gång. Så denna misärtrippel ledde till sjukhusinläggningar, sjukskrivning, antibiotikakur x 2 och även en tids isolering pga smittrisk.

Vanligtvis brukar beauty får mig att må bättre. Det fungerade inte den här gången. Jag var för trött, sliten och svag för att bry mig. På Akademiska sjukhuset tog jag en dusch med armen inlindad i en plastpåse eftersom jag var kopplad till dropp. Känslan av en varm dusch när man riktigt sunkig är bland det bästa som finns. Mitt hår var så skitigt och oljigt att jag var på väg att få dreads. Dax Oparfymerade Schampoo var oväntat bra. Inte uttorkande, rengjorde underbart, löddrade trevligt. Jag blev tillfälligt rejält upplivad över detta oväntade sjukhusfynd. Dax Duschkräm rekommenderas inte.

En halv liter för 50 kronor,
ka-ching!

Men det blev faktiskt två beautyinköp under detta två månaders långa fysiska bottennapp. Det som fick mig med plötslig energi klicka på köpknappen var Dior. Jag är erkänt svag för Diors basprodukter. Det här visste jag inte riktigt vad det var men jag kände att jag absolut måste ha den direkt.

Detta är en sån där trendig multiprodukt som kan användas på många olika sätt. Jag har använt den som highlighter, blandat med matt foundation för att få mer lyster och lagt som primer. Min favorit är att antingen blanda med Diors egna foundation Forever Glow eller lägga som en primer över hela ansiktet. Den är inte metallisk eller glittrande utan ger bara ett hejdundrande, hälsosamt lyster. Jag har använt den dagligen nu i veckor och jag kan inte få nog. Den är tveklöst för mycket glow för många, så testa i butik. För mig är den magi på flaska.

Måste köpa en produkt som heter ”hyper glow”

Nu kanske någon undrar vad köp nummer två var. Jo, det var Hickap Hyper Glow Body Scrub. Jag tror mig minnas att jag främst köpte den för att få fri frakt och att jag hade 20% rabatt på valfri kroppsprodukt. Så jag shoppade för att tjäna pengar. Har ännu inte använt den än.

Ta hand om dig så hörs vi snart igen

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *