BudgetEventFavoriterNaglarNyheterTrender

Vårnytt och färgsprakande på nagellacksfronten!

Vårnytt och färgsprakande på nagellacksfronten!

Naglar har alltid varit mitt främst beautyintresse, ja sedan jag gick i mellanstadiet under 90-talet har jag haft målade naglar helt utan uppehåll. Om jag någon gång inte haft någon färg på dem så har jag åtminstone alltid ett skyddande baslack. Därför var det lite extra kul att det under skönhetsmässan Daisy Beauty Expo fanns en hel del fina nagelnyheter att spana in! Så det gjorde jag, och här kommer lite recap till er.

Essie, som är ett av Loreals många skönhetsmärken, lanserar flera olika nagellacksserier denna vår. Bland annat detta ljusrosa baslack, Good as new, som är ett vårdande lack som man kan använda bara ensamt eller som underlack till ett annat lack.

Jag gillade verkligen detta vårdande lack och efter att ha använt det 3-4 gånger är mina naglar betydligt gladare och finare.

En riktigt rolig ny serie hos Essie är deras Special Effects. Det är överlack som ger olika Finnish till målade naglar, så som extra skimmer, glitter eller färg som är pärlemorsskimrande.

Jag har hunnit testa tre av dessa speciallack och de ger verkligen det där lilla extra till naglarna. Till exempel att använda det genomskinliga blåa över ett blått färglack blev ju superfint!

Även detta som ger ett vitt/silvrigt glitter var fint tycker jag.

Essie lanserar också lite nya färger för våren, riktigt fina tycker jag.

Även Depend hade en hel del vårnyheter på mässan, i deras fantastiska monter som även hade Depend-cupcakes 🙂

Jag tycker det är jättekul att Depend kommit med nya färger i sina Geliq lack, som jag ju älskar.

Sen kommer de med mängder av vårfina lack, och både i glansiga och matta lack.

Dessa lack, I serien Street Smart är kaxiga och suverän kvalitet!

Titta så många fina rosa nyanser i deras Modern Romance.

Depend har också kommit med en härlig nagelbandsolja, Grape & Avocado Mail Oil.

Sist men inte minst måste jag visa Mavalas vårnyheter, som även de var riktigt fina! Och jo man fick faktiskt äta de små konstverken till cupcakes som stod där bland lacken! Och ja det gjorde jag 🙂

I samma monter hade de även en spännande nyhet från Seche vite, nämligen ett baslack. Jag älskar ju Seche vites överlack då det får alla lack att torka rekordsnabbt, bli glansiga och sitta kvar jättebra. Så jag är väldigt nyfiken på deras baslack.

Avslutningsvis bjuder jag på ännu en bild från Depends monter, med en björk full av nagellack.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *