HudvårdRecension

Söndagsmasken #6

Söndag igen och dags att skämma bort huden lite extra. Jag håller fast vid att vi borde blåsa liv i denna tradition som åtminstone inte fått särskilt mycket uppmärksamhet på senare år. Idag delar jag söndagsmasken för vecka 6 – en riktig snällis!

I veckan har temperaturerna varit neråt -28 grader igen här i Jämtland och huden har minst sagt varit i behov av barriärstärkande och lugnande produkter och därför föll veckans söndagsmask på denna goding från Neostrata. Neostrata Pure Hyaluronic Acid Mask är en djupt återfuktande ansiktsmask med hyaluronsyra och glycerin.

Ansiktsmasken som är väldigt tunn kommer med en slags nät på båda sidor som alltså ska tas bort. Enklast är att ta bort bara ena sidan, lägga den på ansiktet och sedan pilla loss det andra. Masken är otroligt följsam och tunn och sitter bra på ansiktet under användning. Om någon testat Exuviance professionals sheet masks så är detta precis samma passform och kvalitet på materialet.

Masken plumpar huden fint och lämnar den återfuktad och lugn. Jag tycker att masken ger ett fint resultat och gör det den ska – däremot kanske priset på 160kr per mask är i överkant. Men för en söndag när man vill lyxa lite extra eller inför ett event eller liknande så är det i mitt tycke något man kan slösa på ibland!

Jag har använt masken förr och det är en mask jag gillar att ha minst en av hemma för att plocka fram när jag känner att huden behöver återfuktas på djupet och det helt enkelt inte är timing för något aktivt.

Jag hittade inte masken i lager någonstans just nu, men den går att bevaka lite här och där för den som vill köpa den när den kommer in igen, sök bara på Neostrata Pure Hyaluronic Acid Mask eller helt enkelt Neostrata sheet mask.

Jag önskar er alla en fin söndag! Lägger du någon mask idag? Lämna gärna en kommentar längst ner på sidan!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *