FavoriterHudvårdNyheterRecensionShopping

Rapide Neroli Face Mist

Inlägget innehåller annonslänkar som innebär att jag tjänar en liten peng om ni väljer att handla via dem. Detta hjälper mig att skapa innehåll som ni vill ha och efterfrågar.

Om du letar efter en ansiktsspray som doftar MAGISKT, med ett munstycke som ger en perfekt och lätt dusch av återfuktning och som dessutom är snäll mot plånboken, kan du sluta leta. Jag kan ha hittat den härligaste Face Misten av alla!

Varumärke: Rapide

Produkt: Neroli Face Mist

Vad det är: Rapide Neroli Face Mist beskrivs som ett ansiktsvatten för alla hudtyper med Rapides signaturdoft som kan kännas igen från deras behandlingar.

Vad den är utformad för att göra: En lätt spray som ska binda och bevara fukt samtidigt som den verkar lugnande och ger nytt liv åt huden.

Nyckelingredienser: 

Neroli som har en lugnande effekt på hud och sinne.

Centella Asiatica (cica) som är känd för att minska inflammationer och rodnad. Används ofta för dess stärkande egenskaper som hjälper till att reparera hudens barriär.

Kamomill har precis som cica lugnande och anti-inflammatoriska egenskaper.

Gurkextrakt återfuktar, känns uppfriskande och ökar hudens elasticitet.

Hur du använder den: Jag använder den här lite titt som tätt under dagen. På morgonen får den mig att vakna, känna mig fräsch och redo för dagens utmaningar. På kvällen får den mig att slappna av och njuta av spa-känsla. Däremellan sprayar jag bara för att pigga upp huden och njuta av den fantastiska doften.

Pris/ml: 165 kr/125 ml.

Vad tycker jag? Jag är helt såld på Rapide Neroli Face Mist. För mig är munstycket på en ansiktsspray otroligt viktigt. Jag vill att det ska komma ut en lagm lätt dusch av produkten och den här ger mig precis det jag letat efter. Att produkten dessutom doftar ljuvligt är ett ännu större plus. Föreställ dig en ljum sommarkväll, fönstret står öppet, du kryper ner i rena och svala lakan och känner doften från den lite daggvåta naturen utanför – Precis så känns Neroli Face Mist.

Har du testat Rapide Neroli Face Mist? Har du någon annan favorit? Lämna en kommentar längst ner på sidan vetja!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *