MakeupShopping

Nytt i sminklådan

Jag försöker verkligen införa någon form av minimalism i min sminklådan, skaffa en signaturlook och sedan hänga kvar vid den. Det går sådär. Häromveckan gjorde jag ett reaköp som jag är sjukt nöjd med, frågan är – hur lyckas man sortera bort?

Att handla julboxar på rean i januari är en av mina bästa grejer. Bra pris, ibland limiter editions och oftast något extra i de fina gåvoboxarna.

Jag hade sneglat på den här boxen redan innan jul men närmare 1600kr kändes inte direkt lockande dock men när det sedan reades ut på -40% så blev det direkt ett köp. Kitet Les Étoiles Edition innehåller tre limiter editions från Westman Atelier.

Baby Cheeks är Westman Ateliers första Blush i puderform, färgen är deras storsäljande Petal som också finns i Baby Cheeks Blush Stick. Pudret är lättarbetat, lägger sig som en dröm och jag gillar den verkligen.

Squeaky Clean Liquid lip balm i limiterade färgen Nectar som också finns i highliger fanns i boxen. En subtil rosa-peachy-nude färg som är riktigt fin tillsammans med både rosa och brun-ish läppenna. Formulan är dessutom riktigt återfuktande och jag har tidigare haft den i en annan färg. Blev påmind om hur härlig den är och bevakar nu färgen Nana då jag vill ha fler!

I förpackningen fanns även Lit up highight stick i färgen Biscuit som även finns i deras Face trace Contour stick. Färgen är lite för bronzig för min bleka hud just nu men den kan nog bli riktigt fin. Jag älskar formulan på denna krämiga highlighter och har även den mer skimriga, ljusa färgen pärla som är min absoluta favorit.

Om jag lyckats sortera bort något? Jovars, men bara förpassat till en annan låda. Kanske är nästa steg ut ur huset?

Jag är riktigt nöjd med mitt köp. Gillar ni julboxar? Har ni provat något från Westman Atelier? Lämna gärna en kommentar längst ner på sidan!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *