HudvårdUncategorized

Det har testats hudvård!

Det har testats hudvård!

Jag blev bekant med märket Beauté Pacifique under hud och kosmetik mässan och träffade även Charlotte på plats som är marketing manager på Dermarome. För någon månad sen fick jag hem produkter för att testa de och jag har enbart använt produkterna jag fick hem för att verkligen testa produkterna. Nedan kommer mina tankar om varje produkt.

Min hud – normal till torr hud, åt det torrare hållet. Jag har röda partier vid kinderna samt ovanför ögonbrynen. Jag har även eksem som kan dyka upp på grund av kyla. Min hud är känslig och kan snabbt visa på irritation om en produkt inte riktigt passar den.

_______________________________________________________________________________________________

Beauté Pacifique Creme Paradoxe Eye Creme 15 ml – Denna ögonkräm har högaktiva ingredienser som förebygger ålderstecken, är rik på antioxidanter, återfuktar och främjar fastheten runt ögonen. Ingredienserna är Beauté Pacifiques egen källa av chilenskt vindruvsextrakt som unnehåller resveratrol och procyanidin. Ingrediensen parakrasse (spilanthes acmella) främjar hudens fasthet och squalane transporterar de aktiva ingredienserna djupt ner i huden som återfuktar och mjukgör tillsammans med hyaluronsyra. Pris – Finns lite olika priser då vissa ställen som säljer produkterna har rea.

Mina tankar – Jag önskar att ni kunde se hur exalterad jag är över den här produkten. Ni vet när ni använder något och tänker hela tiden, nej men den här kan inte vara så bra. Jag testar mycket och jag har inte höga förväntningar på vissa produkter. Jag har testat ögonkräm som vunnit priser, ögonkräm som är dyra och som är lite billigare. Jag tycker att det oftast är första två veckorna som en kan känna gud vilken bra produkt och sedan lägger sig den åsikten. Det är få ögonkrämer som jag har som favoriter. Men nu kan jag lägga en till på favoritlistan. Detta är sådan rik kräm som verkligen gör huden fast under ögonen, ljusar upp huden och återfuktar från djupet. Jag ser definitivt skillnad på min hud under ögonen efter att använt Beauté Pacifique ögonkräm. Krämen sjunker in men får dig att se så pigg och fräsch ut från start. Den är MAGISK under smink. Jag kommer definitivt att köpa den och använda den igen. Säger bara WOW!

____________________________________________________________________________________________

Créme Paradoxe Anti-Age Day Creme 50 ml – Detta är en dagkräm som har höga koncentrationer av kraftfulla antioxidanter procyanidin och resveratrol samt kollagenstimulerande ingredienser som är aktiva. Krämen innehåller även aloe vera samt druvkärneolja. Denna kräm ska förbättra hudens struktur, hålla huden ungdomlig, hålla huden spänstig, motverka åldersförändringar och solskador. Huden ska få en nystart varje morgon. Pris – Finns lite olika priser då vissa ställen som säljer produkterna har rea.

Mina tankar – Jag kan med säkerhet säga att huden definitivt får en nystart varje morgon. Jag tycker att vissa dagkrämer kan se väldigt bra ut på morgonen för att sedan lägga sig under dagen. Men denna ger dig sådant lyster genom hela dagen. Ni kommer säkert tänka att jag överdriver när ni läser denna text, men den här krämen var magiskt. Allt som krämen lovar är verkligen det som syns när den används. Jag känner att min hud är återfuktad, spänstig under hela dagarna och förbättrat strukturen i min hud. Jag kan ibland ha röda partier och torra partier, men med hjälp av denna kräm har min hud i ansiktet blivit lugn och ser så friskt ut. Den är även magisk under smink. Känner jag mig själv rätt så kommer denna kräm hamna i min hudvårdsrutin snart igen. Jag ÄLSKAR den.

________________________________________________________________________________________

Créme Paradoxe Night Creme Anti-Age 100 ml – Detta är en återfuktande samt lugnande nattcreme. Den är rik på antioxidanterna resveratrol och procyanidin. Vidare innehåller den vitamin A som återställer hudens fasthet och motverkar förtida åldrande och solskador. Krämen får sina resveratrol och procyanidin från Beauté Pacifiques egen källa av chilenskt druvextrakt. De aktiva ämnena transporteras djupt ner i huden. Pris – Finns lite olika priser då vissa ställen som säljer produkterna har rea.

Mina tankar – Krämen är väldigt återfuktande och sjunker in i huden under natten. Jag använde den tillsammans med min Hyaluronic serum och det funkade väldigt bra. Den lugnade min hud och återfuktade den från djupet, vilket verkligen kändes på morgonen. Jag tycker att huden känns fast och plumpig. Jag har väldigt torr hud och nu under vintern går det upp och ner hur min hud reagerar mot vädret. De dagar då jag varit mycket i kylan och känner av att huden tagit stryk, applicerade jag en liten tjockare lager av denna kräm och min hud på morgonen känns så lugn, återfuktad och len.

Slutsats – vill ni ha bra produkter som visar resultat som de utlovar så bör ni testa dessa produkter. Ni ska självklart titta på produkter som passar er hudtyp.

All kärlek till er <3

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *