Personligt

Sönderkonferansad – så återhämtar jag mig

Jag har varit i det konstiga parallelluniversum som är en tre dagars konferens. När jag kom hem sen fredagseftermiddag var jag helt sönderkonferansad. Min sociala ångest klarar inte fler konsultskapade övningar av typen ”nu bildar vi helt nya grupper på sju personer och samtalar tio minuter om effektiva värderingar för att sedan muntligt redovisa vad man kom fram till”.

Så helgen har ägnats åt vila och återhämtning. För mig innebär det tv-tittande, äta gott och massa beauty. Steg ett: kokande het dusch som kändes som en högtryckstvätt efter hotellduschens obefintliga vattentryck. Sedan stupa i säng.

Kärlek till håret<3

På lördagsmorgonen masserade jag in Nioxin Scalp & Hair Treatmemt med skalpmassagegrejsimojsen (ej officiellt namn). I med Schwarzkopf Fibre Clinix, som jag är i en testperiod med. Det är en sån där multiprodukt som kan användas på tusen olika sätt. Nu fick den vara en vårdande hårmask. Masserade in den i mina längder och satte upp håret. Tog en par kylskåpskalla ögonmasker och satte mig i soffan. Åt choklad. Läste en bra bok.

Selfie från soffmörkret. Öppnade dörren med kattöronen på vilket roade/skrämde
Foodora-budet.

Hoppade in i duschen igen. Rotade bland hårprodukterna och insåg att jag inte använt Redkens Acidic Bonding-serie på ett tag. Njöt av att använda en återfuktande kroppsskrubb, Moonsun Organic Body Scrub. Skrubbade tills jag var skär som en spädgris.

Redken och Olaplex med en Garant-choklad (den duger i akuta chokladnödfall).

På fortfarande vått hår applicerade jag Olaplex No 7. Boning Oil. Dök ned i mjukiskläder. Kollade på Historien om Sverige med döttrarna. Sedan ägnade vi oss åt att googla valfångst under medeltiden. Åt poké bowl.

Choklad från Lidl, oväntat god. Rekommenderas!

Sedan blev det fransserum från Wowbrow och Depends nagelolja. Kroppsserum (Indy Beauty), handkräm (L’Occitane) och fotkräm (minns inte så kan inte name droppa). Jag öste på för att hela mig med så mycket kärlek/produkter som det bara går.

Börjar känna mig normal igen.


Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *