HudhälsaHudvårdKroppsvårdRecension

Söndagsmasken #3

Inlägget innehåller annonslänkar märkta med *

Veckorna går och jag håller hårt i min vision att återuppliva söndagsmasken. Denna vecka blir det söndagsmask extra allt – vad sägs om fötter, läppar och ögon?

Ännu en vecka har gått och denna vecka hade Expressen plockat upp ämnet kring prostaglandinanaloger och fransserum efter P3 Nyheters inslag (lyssna här!)och jag var med i artikel på webben men också i den tryckta tidningen i fredags. Kul. Läs gärna webbartikeln här! Men nu var det inte fransserum vi skulle snacka om – det känns som att jag nästan snackat mig slut på detta ämne på senaste tiden, pju. Nu över till söndagsmaskerna för vecka 3!

Temperaturen har varit nere och svängt på -27 grader här hos mig denna vecka och det märks på läpparna som blivit torra som fnöske och som mer än gärna blir nariga på köpet. Denna trio från svenska makeupartisten William Värnlids egna märke I Will makeup har räddat mina läppar denna vecka (och så även denna söndag!). Burken består av en peeling (den gröna), en fuktgivare (genomskinliga) och en närande inpackning (gula). Jag är verkligen förtjust i denna trio som trollar bort fans och som gör läpparna återfuktande och mjuka! Här kan ni bevaka trion som just nu är slutsåld.

Ögonområdet kändes lite extra trött och därför plockade jag fram en minst sagt rejäl ögonmask idag. Den kommer från Doctor Babor och heter Triple Pro-Retinol Eye Zone mask och innehåller bland annat pro retinol (mild variant av retinol), Niacinamid, peptider och vitamin F (fettsyror). Den slätar ut torrhetslinjer och gör att ögonområdet (och halva ansiktet) ser lite piggare ut. Här finns maskerna att köpa!*

Fötterna är nästa kroppsdel som liksom totalt kollapsat på grund av den torra luften. Mina hälsar är torra som fnöske trots ihärdigt smörjande med fotkräm varje kväll och därför tog jag fram en prisbelönt fotmask från Scholl. Moisturising PediMask är en närande fotmask som kommer i två påsar som ska sitta på fötterna i 20 min, jag låter dem sitta så länge jag orkar sitta stilla. Fötterna blir märkbart mjukare och jag kan förstå varför den vunnit pris. Dessa fotmasker med påse är icke att förväxla med exfolierande fotmasker á la babyfeet osv som sedan får dig att ömsa skinn den kommande veckan, nejdå, här är det direkt effekt och inget snusk i strumporna. Här kan du köpa masken!*

Blir det någon söndagsmask hemma hos dig idag? Och isåfall, vad unnar du dig? Berätta också gärna om du testat någon av produkterna jag använder idag. Längst ner på sidan får du gärna lämna en kommentar!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *