HårvårdHudvårdMakeup

Önskelistan

Det finns X antal fönstershoppade varukorgar hos olika webbutiker, så är det för det mesta för mig och för det mesta klarar jag av att låta det stanna vid fönstershopping. Men det är också något kul med att titta och kanske även önska lite. Här är lite av vad jag är sugen på just nu!

Depend släpper en vårkollektion i GelIQ-serien. Kollektionen heter Shades of water och består av sju olika färger. Jag är väldigt sugen på den ljusblåa Ocean Breeze och den rosa, lite knalligare Bahamas Dreams. Kollektionen släpps under denna vecka så håll utkik!

En skönhetspryl jag inte lockats så mycket av är alla lösningar på heatless curls då det ser ut att vara så sjukligt obekvämt att sova på – lite av en variant, fast ändå inte är Lenoites Blow out tie som ska göra att håret ser snyggt fönat ut längre. Denna är jag väldigt sugen på att testa och se om den kanske kan bidra till att behålla Dyson-swungen längre.

Jag försöker hitta tillbaka till mina badrutialer, för den som inte vet så älskar jag att bada badkar och gärna tillsammans med någon lyxig produkt. Då jag mått sämre har jag badat mindre – fastän det borde vara mer så nu vill jag tillbaka till mina avslappnade bad inklusive allt. En produkt jag fått tips om men faktiskt inte testat är Elemis Aching Muscle Super Soak som ska vara underbar för en ömmande kropp vilket jag har för jämnan då jag lever mer kronisk värk.

Vad har du på önskelistan? Berätta gärna i en kommentar längre ner på sidan!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *