Makeup

Annabelle Minerals

Annabelle Minerals

Mineralsmink är smink som känns lätt på huden, som är enkelt att jobba med och det går inte att göra fel. För dig som snabbt vill slänga på dig något på morgonen som är enkelt, inte tidskrävande, men som ändå ser väldigt bra och fräscht ut, då har du hittat rätt.

För några veckor sedan så fick jag hem produkter från Annabelle Minerals för att testa. Jag är inte riktigt bekant med mineral puder då jag inte brukar använda det. Men jag har ändå varit nyfiken senaste tiden för att testa och se vad alla pratar om, då jag enbart hört gott om det.

Annabelle Minerals är ett märke som har sin grund i Polen men som säljer runt om i världen. De har mineralpuder av olika slag, läpp produkter, hudvård, sminkborstar och andra verktyg. deras produkter är naturliga och veganska samt innehåller ingredienser som är snäll mot huden.

Jag kan säga att jag är positiv överraskad över produkterna.

Soft Cream – lätt återfuktande ansiktskräm samt primer Jag använde denna främst som primer. Jag gillade förpackningen och att den känns lyxig. Själva krämen kändes lite tjockare och väldigt återfuktande. Jag är väldigt torr, speciellt nu under vintern och den återfuktade min hud väldigt bra. Jag älskade själva konsistensen av krämen, vilket är viktigt för mig. Som primer funkade den väldigt bra. Den blev sådär ”klibbigt” som en primer ska vara och resterande produkterna sjönk ihop med primer otroligt bra. kommer definitivt fortsätta att använda den som primer. Pris – 229kr.

Annabelle Minerals Uppljusande Mineralfoundation – Denna mineralfoundation var väldigt lätt att jobba med. Jag har röda partier på huden och jag blev förvånad att den täckte de områdena med bara ett lager som jag arbetade in. Viktigt att jobba in puder Foundation med cirkelrörelser för att få bäst resultat. Den kändes otroligt lätt på huden, vilket jag älskade. Den foundation jag fick var deras glowiga version. Annabelle Minerals har även matt mineralfoundation. Jag fick dock en lite för mörk färg för min hud, så denna kommer jag att använda under sommaren. Har du oljig hud eller stora porer rekommenderar jag att du testar den matta versionen av pudret. Pris – 209kr.

Annabelle Minerals Upplysande Rouge – lystergivande mineral rouge som ska ge huden en fräsch känsla och det gjorde den verkligen. Den var väldigt enkel att jobba med och satte sig väldigt fint på huden. Den hade inte mycket pigment, vilket jag uppskattar i rouge. Jag tycker det är finare att kunna bygga upp sin rouge. Det går inte att göra fel då. Jag personligen vill testa rougen på en matt bas, detta då jag tyckte att det blev för mycket glow med en lystergivande foundation och rouge. Pris – 249kr

Annabelle Minerals Mineral Highligher – Jag gillade själva produkten. Den färgen jag fick hem var deras guldiga färg. Jag är inte van vid att använda den typen av färg på highlighter så jag var ej förtjust i själva färgen men jag måste även säga att jag behöver leka med produkten lite till, eventuellt se hur den är på en matt bas för att kunna säga vad jag tycker i helhet. Men själva finishen och pudret var otroligt fin, lätt att jobba med och satte sig fint på huden. Pris – 299kr.

Annabelle Minerals Mineralskugga – Alltså denna produkt var wow. Jag har aldrig testat mineralskugga, men gud vad fin denna var. Den var super enkel att jobba med, den blev inte helt matt men var inte heller skimrig. Den satte sig otroligt fint på ögonen. Ingen fallout. Det var en storfavorit som jag kommer använda massor. Perfekt till vardags och till fest. ÄLSKAR! Pris – 179kr.

Annabelle Minerals Mineraliska Pigment – Även denna var fantastisk. Super fin färg och skimmer. Den smälte in i huden och var super lätt att jobba med. Den var bara magisk. Pris – 179kr.

Annabelle Minerals Palette med ögonbrynsskuggor – Denna använde inte jag för mina ögonbryn då det var fel färg för mig. Gillar att det är en palett med flera olika färger, dock hade jag önskat att det fanns fler färger att välja bland. Jag använde den lite som ögonskugga. Pris – 309kr.

Annabelle Minerals Borstar – Jag fick tre olika borstar också. De var super fina, mjuka och enkla att jobba med. Älskade även designen på de.

Överlag tyckte jag att det var väldigt trevliga produkter. Jag gillar att de är naturliga produkter som är snälla mot huden. Det fanns även många färger av varje produkt vilket jag alltid uppskattar så att fler med olika hudfärger kan handla produkter. Måste även säga att jag älskade deras förpackningar. De var så praktiska och fina. Vidare uppskattar jag när smink är enkelt och detta bidrar till att det också blir roligt. För er som vill ha enkla produkter att jobba med så borde ni verkligen gå in och kika på deras hemsida samt Instagram. Video kommer även komma på min Instagram samt TikTok där jag visar hur allting ser ut på min hud.

Har ni testat mineral produkter och vad tyckte ni om de?

Så fina förpackningar.

All kärlek till er <3

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *