MakeupShopping

Applicera ögonskugga som ett proffs.

Applicera ögonskugga som ett proffs.

Inlägget innehåller annonslänkar som innebär att jag tjänar en liten peng om ni väljer att handla via dem. Detta hjälper mig att skapa innehåll som ni vill ha och efterfrågar.

Varför är det så svårt att få till perfekt suddad ögonskugga? Jag delar med mig av mina enklaste tips!

Det viktigaste att tänka på när man applicerar en eller flera ögonskuggor är att använda rätt borste till rätt sak.

När det kommer till borstar är det viktigaste att tänka på att ju plattare och mer kompakt en borste är desto mer intensiv färg kommer du få av din ögonskugga.

CAIA Smoother Brush 12 är en bra borste att använda när du vill ha mycket färg på ett specifikt ställe.

Pressa på din ögonskugga, tryck in den ordentligt på ögonlocket.

OBS: Använd inte svepande rörelse och försök måla på din ögonskugga, detta kommer inte ge den färg du önskar utan skuggan kommer bara flyga omkring.

Bild: caiacosmetics.se

CAIA Blender Brush 09 är större och fluffigare än den andra, den kommer inte att ge lika intensiv färg. Den här typen av borste är bäst att använda när du redan applicerat ögonskugga och vill sudda ut skarpa kanter.

Använd borsten utan någon produkt, du ska bara använda den till att sudda ut den skuggan du redan applicerat.

Bild: caiacosmetics.se

CAIA Flat Paddle Brush 08 är en väldigt liten och kompakt borste. Den kommer ge mycket färg på en specifik plats. Den här typen av borste är bra att använda till att ”trycka” på färg längs övre fransade för en sotad eyeliner.

Bild: caiacosmetics.se

Bonustips: Använd alltid en eyeprimer när du använder puderskuggor. Om du bara smackar på din ögonskugga på ett bart ögonlock kommer resultatet inte hålla och du kommer inte få ut mesta möjliga pigment från ögonskuggan.

Vad använder du för makeupborstar? Uppskattar du den här typen av blogginlägg? Scrolla längst ner på sidan och lämna en kommentar vetja!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *