Empties

Empties, december 2023

Låt oss slänga oss direkt in i vad som användes upp i december.

Fyra stycken make-up produkter tog slut. Anastasia Brow Wiz har jag använt i flera år och jag har alltid minst två hemma. Japanska d.j.v. Fiberwig Dramatic Length Mascara är en bra mascara som förlänger fransarna och gör de fint separerade. Som namnet lite antyder är den inte klockrent för oss som vill ha volym.

Är det inte en klassisk Charlotte Tilbury Lip Cheat i signaturnyansen Pillow Talk? Jomenvisst. Älskar nyansen och konsistensen men jag tycker de här läspennorna ta slut i rekordtakt. Butter London Double Decker Lashes Mascara har någon fancy extreme curl-teknik. Det är en bra mascara som ger lite böj och inte smular/kletar nämnvärt. Det är en dussinmascara som inte lyfter sig från mängden av andra helt-okej-mascaror.

Ännu en burk New Nordic Hair Volume Tuggisar har jag nomnomat i mig. Älskar de här gelégodisarna som ska ge håret en boost med hjälp av zink och biotin. Svenska Skinome är ett väldigt intressant företag som arbetar med hudvård proppad med prebiotika. Skinome Rich Body Cream ska förvaras i kylskåpet och är full med karbad, squalane, prebiotika, zink och niacinamid. Den är härligt återfuktande och min hud blir smidigt mjuk av den.

Skinceauticals H.A. Intensifier är ett dyrt gelserum som kan sammanfattas med ”meh”. Tvärtom med Verso Super Face Serum som är mycket trevligt retinolserum. Drunk Elephant Wonderwild Miracle Butter är ren kärlek för oss som vill ha tjocka, feta salvor som smälter in i huden. Perfekt på kalla vinterdagar. Om man är svag för rosor är Fresh Rose Face Mask ett måste. Konsistensen är som rosmarmelad och doften är (surprise!) ros, ros och åter ros. Återfuktar liten men inte så mycket mer.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *