ÅrsfavoriterEventFavoriterFestJobbPersonligt

Årskarameller som förgyllt mitt 2023

Årskarameller som förgyllt mitt 2023

2024 du är välkommen. Även att 2023 var ett trevligt år känner jag mig alltid lite förväntansfull och pepp när ett nytt år börjar, lite som att man åter igen får ännu en chans. Innan jag avslöjar mina nyårslöften för 2024 har jag några årskarameller jag gärna vill lyfta, alltså höjdpunkter från 2023 och då såklart är de inom beauty.

Jag måste såklart börja med en uppenbar höjdpunkt från 2023, nämligen den att vår blogg tog fart och nu känns som en självklar vän och trogen följeslagare. Vi är en stabil grupp om sex bloggare och jag är så glad att ha dessa bloggarvänner i mitt liv eftersom vi hörs ibland dagligen och snackar om de senaste beautynyheterna, vilka produkter man har råkat klicka hem men också hur vi mår och man känner verkligen att det finns kärlek och stöd att hämta.

En annan beautyhöjdpunkt under 2023 var att jag för första gången hade äran att gästa den glammiga galan Daisy Beauty Awards, som anordnades av tidningen Daisy Beauty Magazine. Det var prisutdelning till årets bästa skönhetsprodukter inom ett antal kategorier, men också glittrig fest, drinkar och ett chokladhjul fast med skönhetsprodukter i potten istället för choklad.

Under detta år har jag till min egna stora förvåning äntligen lärt mig använda lösögonfransar, vilket jag kämpat med förut men aldrig riktigt fått till. Det är fortfarande inte något jag använder så ofta, men bara vetskapen om att jag faktiskt kan göra det är så härlig.

I våras var jag på besök hos trevliga salongen Care of Skin i Stockholm och gjorde en riktig askungebehandling i form av Diamond Glow. Det kändes så lyxigt och gav verkligen fint glow till min trötts hud och dessutom var den duktiga hudterapeuten från Mjölby så vi klickade lite extra.

Under en tjänsteresa till London fick jag äntligen besöka beautymeckat Covent Garden där det vimlade av härliga, fysiska skönhetsbutiker. Favoriterna var Charlotte Tilbury och Glossier. Jag hoppas kunna åka tillbaka dit snart igen!

En väldigt överraskande inbjudan som damp ner hos mig i somras var en från den polska ambassaden i Stockholm som bjöd in till ett beautyevent för att presentera polska skönhetsmärken. Det var fantastiskt att åter igen få vistas på en ambassad med allt vad det innebär eftersom jag ju gjorde ett halvårs praktik på svenska ambassaden i Budapest under mina juridikstudier. Efter eventet på ambassaden åkte jag vidare till Hud- och kosmetikmässan i Kista och även en underbar middag ihop med mina bloggarvänner.

En annan höjdpunkt från 2023 är att jag tillfrågades om jag ville delta i juryn för Årets damdoft i Daisy Beauty Awards. En riktigt ärofylld uppgift och så roligt! Resultatet från juryarbetet kommer presenteras i Daisy Beauty Magazine framöver så håll utkik.

Sist, men absolut inte minst, är att jag tillsammans med min vän och kollega Jenny har startat en egen podd! Den har vi döpt till det, enligt oss, fyndiga namnet Villhöver-podden då vi pratar mycket om härliga saker vi gärna vill ha men kanske inte riktigt behöver. Vi har nu spelat in sex avsnitt under ämnena skönhet, stil och vad som pågår i våra liv just nu och de finns att lyssna på både på Spotify, Podcaster på Apple och Samsung. Vi har också skapat ett konto på Instagram för podden där man gärna får ställa frågor och se bilder på det vi pratar om.

Ja det var några av mina skönhets-relaterade höjdpunkter från 2023, vad har du för några? Nu önskar jag er alla ett superfint 2024.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *