FestNyheterPersonligt

Vi fyller ett år!

Vi fyller ett år!

Jo det är sant, precis idag har vår Beautybloggare.se varit igång i ett år och vilket fantastiskt år vi har haft! I början, när vi på initiativ av Daisy Beauty Magazines chefredaktör och energiknippet Kicki Norman, var vi som flest elva bloggare men efter en del avhopp av olika anledningar var vi nere på fem, när vi i våras fick ett tillskott på en och sedan dess är vi sex tappra bloggare som alla brinner för beauty och skrivande. Vi är utspridda från Östersund i norr, till Uppsala och Stockholm i mellersta Sverige, via Mjölby och ner till Falkenberg i sydväst och Karlshamn i sydöst.

Enligt statistiken har vi haft 266 879 st besökare, varav helt säkert en del är scam, och vi har tillsammans publicerat 295 st blogginlägg. Några av rubrikerna har varit; ”Vintertid, då ska vinterdäcken och oljorna fram ”Överlevnadsguide till november”, ”Ett inlägg om hissar (de man åker i)”, ”Hudanalys Beaute Pacifique”, ”600 kr för en foundation. Är den värd det?” och ”Sommarfavoriter i sminkväskan”. Vi har haft några gemensamma teman, som bla har gått under rubrikerna ”Detta ger mig höstpepp just nu”, ”Ett tidigt beautyminne” och ”Beautyutmaning – Bortglömt i sminkpaletten”.

Ja det finns faktiskt hur mycket läsvärt som helst för alla beautyintresserade där ute och förhoppningsvis kommer det minst lika mycket även kommande år. Det som vi dock har gemensamt är att vi genom denna gemensamma bloggsida funnit nya vänner där vi peppar och inspirerar varandra. Vi har återkommande digitala AW:s och när vi har möjlighet att faktiskt få ses i det verkliga livet känns det som att vi har känt varandra för alltid.

Dagen till ära hade de som kunde av oss en liten jubileumsskål idag för att fira ett-åringen, där även mer oväntade ämnen dök upp, så som om glidslem kan fungera vid microström, svårigheten att ta närbilder på ögonsminkningar, flygresa till London enkom för inköp av en ögonskuggspalett, inköp av Chanel-strut och mycket mycket mer.

Vi vill framföra ett stort och varmt tack till alla som läser våra inlägg och som följer oss på våra sociala kanaler. Hoppas ni vill fortsätta denna resa med oss, för vi är redo för 2024!

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

4 kommentarer

 1. Grattis till 1 årsdagen Bloggen!
  Grattis till er bloggare!
  Så kul att ni satsar på att blogga varvat med Instagram.
  Instagram kan vara ett snabbare media verktyg att nå ut med men kan aldrig jämföras med känslan av en blogg. Både skriva och läsa!
  Ser fram mot 2024 och alla era beauty-äventyr!
  Gott slut och Gott Nytt!
  Jeanette

  1. Tack snälla Jeanette!
   Vad roligt att du uppskattar bloggen och att du tar dig tid att kommentera (det betyder mycket för oss)!
   Jag vågar lova dig att det kommer dyka upp massa spännande beauty och äventyr på bloggen under 2024.
   Gott slut och gott nytt år önskar vi dig också.

   Kramar Beautybloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *