ÅrsfavoriterHudvårdKroppsvård

Gemensamt tema: Bästa produkterna 2023

Det här är produkter som är nya för mig 2023. Vissa kategorier är helt tomma för det fanns inget som fångade mitt hjärta.

Kan inte bli mycket bättre än så här.

Amelie Soie Vanity Bag [650 kr] De här necessärerna är så fina och lyxiga att jag dör av ren materiell lycka. Jag började med den rosa och sedan fick den en kompis i grått. Necessärerna kommer i två olika storlekar, mina är den större av uppenbara skäl. De har gett mig estetiska välbehagsrysningar under hela året.

Caia Dewy Drops [30 ml, 345 kr] Det här är väl basprodukten som hyllats mest det gångna året? Fungerar alltid oavsett appliceringsteknik, huden ser fräscht glowig ut. Passar min torra hud perfekt.

Hourglass Ambient Lightening Palette [1189 kr] Den här paletten är så fin och ger ett fantastiskt glow. Dessutom en förpackning så läcker att man bara dreglar med tindrande ögon.

Hourglass Phantom Volumizing Glossy Balm [1,7 gr, 399 kr] Superpraktisk klickpenna med färgat, glansigt läppbalsam. Älskar den supermjuka konsistensen.

Hårprodukter plus den enda kroppsprodukten jag köpt om.

Nioxin System 5 Cleanser [300 ml, 166 kr] Testade äntligen Nioxin och föll handlöst för schampot som rengör och ger volym. Bonus: ska ge hårtillväxten en liten kick.

Oribe Gold Lust Repair & Restore [250 ml, 615 kr] Detta schampo är helt galet-banan-bra och hjärtskärande dyrt. Jag har det här året haft problem med oljig hårbotten men inte med det här schampot. Mitt hår ser fräscht, glansigt och hälsosamt ut.

Wet Brush Det här är en fantastiska hårborste berikad med fröolja från vattenmelon. Oljan tillför fukt och antioxidanter. Borsten reder upp tovor utan att det dra obehagligt. Jag har arbetat mig igenom X antal Tangle Teezers genom åren men numera köper jag Wet Brush istället.

Moonsun Organic Of Sweden Beeswax Bodyoil [200 ml, 379 kr] Citrusdoftande kroppskräm som verkligen återfuktar omedelbart. Älskar den tjocka, feta konsistensen och det gör mina ökentorra hud också.

Årets hudvårdsfavvisar plus min Amelie Soie-necessär

Common Clouds Cloud Wash [125 ml, 159 kr] En prisvärd gelrengöring med väl genomtänkta ingredienser från ett kvinnolett, svenskt företag. Kan inte bli bättre!

Elemis Pro-Collage Cleansing Balm Green fig [225 g, 659 kr] Klassiskt lyxigt rengöringsbalm som har kommit i den underbara doften green fig.

Indy Beauty Gentle Exfoliating Toner [125 ml, 149 kr] Supersnäll toner med PHA-syror som inte torkar ut men ändå effektivt förbättrar hudens textur. Alla Indy Beauty toners är väl värda att hyllas.

Kiehl´s Ultra Facial Overnight Rehydrating Nightmask [100g, 439 kr] räddare i nöden när min hud blir knastertorr under vintern. Återfuktar på ett otroligt sätt. Den är som en varm, mjuk filt för huden.

Beaute Pacifique Creme Paradoxe Eye Cream [15 ml, 369kr] Det har kommit många ögonkrämer under 2023 som varit väldigt bra men den här har jag troget använt. Irriterar aldrig mina ögon, återfuktar, passar under makeup och förvånansvärt dryg.

Caia Summer Drops Self Tan Serum [30 ml, 259 kr] BUS som jag duttar in med borste. Ger huden en fin lyster och en vacker nyans av solkysst. Tycker den sällan blir fläckig.

Året 2023 har också inneburit att jag har fått blogga tillsammans med en underbart gäng kvinnor. Det har gett så mycket kunskap, minnen och skratt. Tack också till dig som läser, det betyder oerhört mycket. Vi ses under 2024!


Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *