Första intrycket

Julklapp från mig till mig

Julaftonen är över och jag trotsar min veckolånga matkoma för att blogga om en julklapp. Varje år köper jag något extra lyxigt till mig själv. I år kompletterade jag min hudvård med lite high-tech. Jag har hittills undvikit alla elektriska hudvårdande maskiner efter som jag + avancerade verktyg = haha, LOL, vad kan inte gå fel? Men FOMO:n blev för stark och självbevarelsedriften för svag. Det blev ett litet set från Foreo.

Till mig från mig. Living on the edge!

Foreo Bear Mini är ett mikroströmverktyg för att strama upp ansiktsmusklerna som börjat sacka ihop. Det är motsägelsefullt att jag skämmer bort mig själv med en apparat som ger mig elchocker som jag vore ett kreatur. Jag har testat den en gång. Svor som en pirat. Då körde jag inte ens på högsta intensiteten…

Björnen överst, UFO:t nederst

Foreo UFO Mini 2. Jag skulle vilja beskriva den som en vibrerade hockeypuck. Den har LED-ljus och T-sonic pulseringar som får en vanlig sheet mask att framstå som hopplöst antik. Jag har hunnit testat lilla UFO:t en gång och det kändes som min hud verkligen blev återfuktad. Dessutom svor jag exakt 0 gånger.

I setet ingick det vattenbaserade serumet som krävs för att använda chockbjörnen och en bunt ansiktsmasker till UFO:t. Så nu ska det chockas och vibreras hela 2024.

God jul och tack för att just du läser på Beautybloggare.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *