Uncategorized

MPicaut Cocooning Rich Lip Treatment

Har jag hittat en ny favorit produkt för mina läppar?

När vi var på hud och kosmetik mässan så fick jag äran att träffa Matte Picaut som är grundare av märket MPicaut som från början är ett svenskt hudvårdsmärke. Under mässan fick vi klämma och känna på deras nya produkter som går under min stora kärlek, smink!

MPicaut har släppt läppglans i två färger, läppglanset heter Cocooning Rich Lip Treatment som är en produkt för läpparna som är berikad med macadamilaolja, gyllene passionsfröolja samt islänsk Alaria-alg. Dessa ingredienser stärker, piggar upp, ger näring, skyddar kollagenet samt ger glossiga läppar. De två färger som finns är Burgundy samt Nude. Jag fick med mig hem båda färgerna och har testat de båda. Men om ni känner mig rätt vet ni att jag är en Nude tjej in i själen och har förälskad mig i färgen Nude. Färgen Burgundy gillade min mamma och hon fick den, för jag är en snäll dotter.

Jag har väldigt torra läppar och har alltid haft det. Jag tycker även det är svårt att hitta återfuktande produkter för läpparna som även har fin glans. Men nu behöver jag inte leta längre för jag har hittat det.

Dessa läppglans ger perfekt glans, perfekt färg och en återfuktande effekt exakt så som jag vill ha det. De är inte klibbiga och det är som att applicera smör på läpparna. En del återfuktande produkter för läpparna kan behövas fyllas på hela tiden, men denna läppglans håller sig så bra.

Min absoluta favorit för mina läppar just nu är en läppenna under och sedan MPicaut Cocooning Rich Lip Treatment i färgen Nude över, tro mig ni kommer älska det lika mycket som jag. Jag har tjatat om den både på TikTok och Instagram och kommer fortsätta tjata om den.

Samtidigt stöttar ni ett svenskt företag som tillverkar deras produkter här i Sverige.

Pris – 289kr

All kärlek till er <3

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *