ÅrsfavoriterMakeup

Daisy Beauty Awards 2024

Inlägget innehåller annonslänkar (märkta med*) som innebär att jag tjänar en peng om ni väljer att handla via dem. Detta gör att jag kan fortsätta skapa innehåll som ni efterfrågar och vill ha.

Året närmar sig sitt slut och det är dags att utse de bästa skönhetsprodukterna som lanserats under 2023.

Detta är första året av tre där jag inte är projektledare för Daisy Beauty Awards och även om det känns lite vemodigt (detta har varit min lilla bebis de senaste två åren) är jag glad att få vara med på ett hörn i alla fall.

I år sitter jag som jurymedlem i kategorin Årets Mascara. Mina tankar, åsikter och det slutgiltiga vinnaren får ni veta i Februari när alla vinnare i Daisy Beauty Awards utses. Till dess kan ni läsa om finalisterna och vem vet (?), kanske köper ni någon eller några av de nominerade för att själva avgöra vilken som är bäst.


Och de nominerade är…

Benefit Cosmetics Fan Fest Mascara, 379 kr/8 ml.*

Benefit beskriver sin mascara så här: ”Skapar volym OCH mångdubblar antalet synliga ögonfransar för en omedelbar ögonöppnande solfjädereffekt! Den specialtillverkade borsten har en kurva på 40° som lyfter fransarna från rot till spets och når också de små fransarna vid ögonvrån. Solfjädersammansättningen kan byggas upp i lager, känns viktlös och klumpar sig inte eller flagar.”

Lenoites Eyelash Activating Serum Mascara, 365 kr/6 ml.*

Lenoites beskriver sin mascara så här: ”Innehåller 83% ögonfransserum som får fransarna att se längre, tätare och fylligare ut. Borsten är designad för att fånga, lyfta och böja varenda frans för omedelbar volym utan klumpar. Borsten greppar även dina minsta fransar. Mascaran är resistent mot vatten, svett och tårar. Den avlägsnas lättsamt med varmt vatten, 38°C eller varmare.”

Physicians Formula Eye Booster Lash Illusion Mascara, 209 kr/8,5 ml.*

Physicians Formula beskriver sin mascara så här: ”En ultradefinierande, lyftande mascara som använder filmbildande teknologi för att pigmentera varje frans med det svartaste pigmentet för att definiera och förlänga. Den perfekta borsten ger rätt mängd för en jämn applikation varje gång.”

Idun Minerals Vatn Volume 38°C, 229 kr/9 ml.*

Idun Minerals beskriver sin mascara så här: ”En vattenfast mascara som definierar, separerar och ger fransarna längd och volym som enkelt går att bygga upp. Krämig vegansk formula som ger ett långvarigt resultat och håller hela dagen. Tvättas enkelt bort med endast vatten över 38°C.”

BeautyAct 38°C Lift & Curl Mascara, 149 kr/5 ml.

BeautyAct beskriver sin mascara så här: ”Mascaran har en teleskopbildande teknologi som omsluter dina fransar, för att skapa en upplyftande och ögonöppnande effekt med dramatisk längd och definierad volym. Den smala böjda fiberborsten är designad för att fånga varje frans och förhindra att det bildas klumpar.Mascaran har egenskaper som gör att den håller i 12 timmar utan att färga av sig eller flagna. Tas lätt bort med varmt vatten på 38°C eller varmare.”

Har du testat någon av mascarorna? Eller kanske är lite nyfiken på någon av dem? Scrolla längst ner på sidan och lämna en kommentar.

Dela detta inlägg

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *