FavoriterMakeupShopping

Ett av tidernas mest ikoniska läppstift

Inlägget innehåller annonslänkar som innebär att jag tjänar en peng om ni väljer att handla via dem. Detta gör att jag kan fortsätta skapa innehåll som ni efterfrågar och vill ha.

Du har definitivt sett flera kändisar använda just det här läppstiftet. Det har använts i mängder med filmer och tv-serier; Liv Tyler använde det i The Lord of the Rings, Molly Ringwald i The Breakfast Club och Zooey Deschanel i New Girl. Kan du gissa vilket det är?

Rätt svar är givetvis Clinique Almost Lipstick Black Honey.

Black Honey; en väldigt populär läppfärg, framför allt under 90-talet och stilikoner som Drew Barrymore och Courtney Cox var flitiga användare av nyansen. Nu för tiden tenderar läppstiftet att gå viralt i sociala medier varje höst.


En vacker djup färg som påminner om russin, läppstiftet ser nästan svart ut i hylsan. Det är en nyans som ser bra ut oavsett vem som bär den, den ser dessutom olika ut beroende på vem som bär den. Ingen läpp är den andra lik i den här nyansen!

Produkten är så skir att du inte behöver en spegel för att applicera det, därav namnet; Almost Lipstick, det är en hybrid mellan ett läppbalsam och ett läppstift. Jag älskar färgen, den skapar den ultimata höst- och vinterläppen.

Läppstiftet finns numera i en ljusare version; Pink Honey.

Produkten lanserades första gången 1971, då i en liten glasburk. Cliniques grundare Carol Phillips valde att döpa glosset till Black Honey på grund av dess konsistens. Det såg ut som en burk med riktig honung inuti.

1989 gjordes produkten om och stoppades i en hylsa i stället. Hylsan gjordes så smal för att läppstiftet lätt skulle få plats i vilken väska du än bar.

Nu finns också ett läppglans med samma namn och det är nästan ännu snyggare än läppstiftet. Det finns också ett rouge i nyansen Black Honey, perfekt för höst och vinter.

Har du testat Clinique Almost Lipstick Black Honey? Tycker du det är en överhypad produkt eller en must have? Scrolla längst ner på sidan och lämna en kommentar.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *