MakeupShopping

Julklappar till den sminkintresserade

Inlägget innehåller annonslänkar som innebär att jag tjänar en liten peng om du handlar via dem. Detta gör att jag kan fortsätta skapa innehåll som ni efterfrågar och vill ha.

Julen närmar sig med stormsteg och plötsligt står du där 23 december och inser att du har flera klappar kvar att handla. Jag kanske inte är någon expert på julklappar i allmänhet, men beautyklappar, det kan jag! Här kommer tips på julklappar som ALLA sminkintresserade blir glada för.

Anastasia Beverly Hills Soft Glam Eyeshadow Palette, en ögonskuggspalett som blivit en riktig klassiker och uppnått viss kultstatus. Paletten innehåller 14 stycken högpigmenterade skuggor i idiotsäkra neutrala färger som passar ALLA. En perfekt palett som passar både dag och kväll, till vardags och fest.

Clinique Almost Lipstick 06 Black Honey, tidernas kultprodukt har fått ett uppsving och tagit TikTok med storm det senaste året. Ett lätt transparent läppstift med en universal färg som passar alla hudtoner och anpassar sig till den som bär det.

Shiseido Eyelash Curler, alla som är intresserade av beauty har antingen redan testat eller skulle kunna döda för att få testa den här världssuccén. Den här godingen flyger av hyllorna så fort den finns tillgänglig i butik eller online, så om du lyckas haffa en – köp direkt!

Clarins Lip Comfort Oil 03 Cherry, läppoljan var på alla läppar (bokstavligen) det här året och just den här från Clarins blev en storsäljare. Transparenta färger som skyddar, återfuktar och gör läpparna oemotståndliga.

Urban Decay All Nighter Setting Spray, en nästintill magisk spray som fräschar upp huden och fixerar makeupen. En bestseller som älskas av hela beautyvärlden.

Benefit Cosmetics Hoola Bronzer, ännu en kultförklarad produkt. Ända sedan Benefits Hopla Bronzer lanserades 2001 har den varit en självklar hjälteprodukt i alla beautynördars sminkväska.

Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer Glass Slipper, fukt, fylliga läppar och högglans utan att klibba. Vad finns det att inte älska? En viral produkt som under sitt första levnadsår sålde fem stycken i minuten, över hela världen. Finns i mängder av färger och nyanser, men ibland vill man bara ha glans och då är den här ofärgade ett toppenval!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *